9.9FenomenaalScore uit 66 reviews

Quinta O Ninho

9.9FenomenaalScore uit 62 reviews

genoten
Door Patriek De Vlaeminck op 22-10-2023

Gerrit is een top gastheer ! topservice ! we hebben werkelijk genoten van zijn drie gangen diner, en zijn dagelijks lekker ontbijt ! De unieke ligging en het uitzonderlijke uitzicht vanop "de berg" maakten dit verblijf compleet. We komen zeker terug

Een heel aangenaam verblijf gehad!
Door Martine op 07-09-2023

Quinta o Ninho is : *een mooie kamer en badkamer met veel opbergruimte * elke morgen een lekker ontbijt, elke dag een beetje anders *een zwembad with a view *de gastheer geeft veel goeie raad om de Algarve te ontdekken *een uitzicht waar je nooit genoeg van krijgt We komen graag terug!

Mooie en verzorgde b&b op een prachtige locatie!
Door Evi Van Genechten op 04-09-2023

Tijdens een rondreis door de Algerve verbleven we in 3 b&b en deze van Gerrit stak er bovenuit. Zelf de kinderen vonden t bij Gerrit het leukste. Heel gezellig, mooi en prachtig uitzicht. We kregen tijdens ons verblijf ook een driegangen diner om de vingers vanaf te likken . Voor de kinderen werd de menu aangepast en zij vonden dit super lekker. Echt aan te raden! Wij gaan zeker nog terug!

Quinta O Ninho

Fantastisch verblijf bij een top-gastheer!
Door Laura Jacobs op 23-08-2023

We zijn voor de tweede keer in Quinta o Ninho bij Gerrit geweest en het was zoals thuiskomen :-). De quinta is ideaal voor wie houdt van rust, met het uitzicht dat telkens weer blijft verbazen. Gerrit is een topgastheer die er alles aan doet om je thuis te doen voelen en je een fijn verblijf te geven. Het ontbijt is heel lekker en elke dag anders, ook het avondeten was heel lekker en gezellig. Een aanrader, en voor ons is het zeker dat een bezoek aan Quinta o Ninho niet mag mankeren als we de volgende keer in Portugal zijn!

Fantastisch!
Door Jannick, Charlotte en Julie op 28-07-2023

Wil je Portugal ontdekken, dan moet je hier zijn. Deze B&B is 1 uit de 1000. Het uitzicht, de gastheer, de kamers, het zwembad, het ontbijt, .... 1 voor 1 perfect!

Als vakantie aanvoelt als thuiskomen, zit je goed.
Door Tom Embrechts op 28-07-2023

Wij hadden een heerlijke vakantie in Portugal met als afsluiter enkele dagen bij Quinta o Ninho. Bij aankomst voelden wij ons direct helemaal thuis. Gerrit is een zeer fijne en warme gastheer die je je vakantieverblijf als 'thuiskomen' laat ervaren. Geen vraag is hem te veel. De B&B (wij zaten in de tent) ligt op een zeer mooie locatie van waaruit vele uitstappen mogelijk zijn. Prachtig uitzicht, heerlijk zwembad... Gewoon puur genieten!

CCL 1 Fornalha, P-8550-015