Clube Vila Rosa
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Een heel fijn hotel met prachtige kamers en een prima ontbijt met ruime keuze. Iedere kamer is weer anders en sfeervol ingericht, er is echt aandacht voor details. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, iedere dag een glimlach, je kamer netjes en schone handdoeken. De ligging is ideaal, dichtbij de stranden en het centrum. Let wel op dat je goede schoenen mee neemt, want door de heuvelachtige omgeving lijkt de wandeling naar het centrum toch net iets langer dan in ons platte Nederland ;) We hebben hier 5 nachtjes geslapen en zijn ontzettend blij dat we voor dit hotel hebben gekozen, in plaats van voor de torenhoge flats in bv. Albufeira. Lagos is een prachtig oud stadje met leuke winkeltjes en restaurantjes, een mooie haven en geweldige stranden. Maak een boottocht, dat is echt de moeite waard! Eet in één van de zijstraatjes, daar vind je de beste restaurants. (Saibos is een aanrader!) Wij komen hier ooit weer terug... ♡
Super mooie kamer. De kamers bevinden zich in verschillende blokken in de nabije omgeving. Zwembad voor de deur. Er was geen kookgelegenheid in de onze kamer. Adults only. Rustige ligging maar alles (strand, centrum, Ponte de Piedade) is goed te belopen. Heerlijk ontbijt en zeer behulpzame eigenaar en personeel. Ondanks dat alles perfect was, vonden wij de prijs in het hoogseizoen erg hoog.
We loved this place. The appartments are romantic and clean. The owner and everyone on the staff was super helpful, nice and friendly! They helped us with everything we needed. They responded fast to our e-mails with questions before we went to Portugal. The beach is a 5 minute walk from Villas Dinis. The centre of Lagos is a 15 minute from Villas Dinis. The beaches are beautiful. The center has a lot of shops with souvenirs. There are a lot of restaurants as well. We had a great time!
Heel mooi en ruim appartement. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren en medewerkers. De kamer was schoon en werd goed bijgehouden. Het ligt op loopafstand van het strand en het oude centrum van de stad. Niks op aan te merken!
Heel aantrekkelijk door z'n diversiteit! Wordt elke dag schoongemaakt; supermarkt vlakbij met lekkere verse broodjes! Centrum en strand op loopafstand. De rotskust van de Algarve is prachtig! Huur een auto en bezoek ook de westkust!
De ligging van Villa Dinis is gunstig t.o.v. de stranden en restaurants, alles is op loopafstand. Bushalte lokale bus en toeristentreintje vlakbij. Supermarkt naast de deur. Grote supermarkt op 700 mtr. Eigenaar en medewerkers bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Appartement nr. 12 was ons toebedeeld en deze was echt toppie, een eigen zwembad voor je deur, heerlijk ligbedden, binnen alles voldoende ingericht 2 tv's,, nette inloop douche, goed breed bed met heerlijke matrassen, fantastisch. Geen negatieve punten wij hebben meer dan genoten, alleen jammer dat het de eerste 9 dagen voor het eerst sinds 1951 zoveel geregend heeft maar regenjasjes aan en gaan.
Appartementenhotel | Beschikbaar |
Adults only | Beschikbaar |