Laagste prijsgarantie
7.4GoedScore uit 41 reviews
    Ruimte

Over Monte dos Avós Village

Ontdek de charme van Monte dos Avós Village, een idyllisch vakantieparadijs genesteld in het prachtige landschap van de Algarve. Met zijn verleidelijke zwembaden en nabijheid tot glinsterende stranden, biedt dit complex een ongeëvenaarde ervaring voor zon- en zwemliefhebbers. Laat je meeslepen door de ontspannen sfeer en geniet van elke zonnestraal.

De Ligging

Monte dos Avós Village ligt in het hart van het natuurpark Ria Formosa, omgeven door de serene schoonheid van de oostelijke Algarve. Slechts 2 kilometer verwijderd van het betoverende strand van Ilha da Fuzeta en het pittoreske stadje Fuzeta, biedt het de perfecte mix van natuurlijke pracht en lokale cultuur. Het toeristische centrum van Ria, met zijn winkels en vermaak, ligt op slechts 800 meter afstand. Voor degenen die verder willen verkennen, is er openbaar vervoer gemakkelijk toegankelijk. De afstand tot de luchthaven maakt de reis naar dit paradijs zorgeloos en eenvoudig.

Monte dos Avós Village verwelkomt vakantiegangers met een scala aan faciliteiten die garant staan voor een comfortabel en vermakelijk verblijf. Centraal in de beleving staan de prachtige zwembaden, waar zowel volwassenen als kinderen verkoeling en plezier kunnen vinden onder de zon. Het complex is uitgerust met een ruime tuin voor die momenten van rust en ontspanning. De aanwezigheid van een dakterras biedt een adembenemend uitzicht, perfect voor die late avond borrels of gewoon om te genieten van de zonsondergang. Voor de actievere vakantiegangers biedt de fietsverhuur de kans om de omgeving op een unieke manier te verkennen. Parkeerfaciliteiten zijn beschikbaar voor diegenen die met de auto komen, en het vriendelijke personeel staat altijd klaar om te helpen met vragen of diensten zoals de transferservice of de wasservice.

Hoewel de specifieke details over eet- en drinkgelegenheden in Monte dos Avós Village niet beschikbaar zijn, is het gebruikelijk dat accommodaties in de Algarve lokale en internationale lekkernijen aanbieden. Vakantiegangers kunnen de nabijgelegen centra verkennen voor een scala aan culinaire ervaringen, variërend van traditionele Portugese gerechten tot internationale smaken. De omgeving staat bekend om zijn verse zeevruchten en schilderachtige terrasjes, ideaal voor een ontspannen maaltijd of een verfrissende drank.

Voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit biedt Monte dos Avós Village rolstoelvriendelijke kamers met barrièrevrije badkamers, alhoewel het aangeraden wordt om specifieke behoeften vooraf te bespreken. Creditcards zoals Visa en MasterCard worden geaccepteerd, wat het gemak voor vakantiegangers vergroot. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Wasservice

Sitio da Arroteia - Livramento, P-8800-102

Website

7.4GoedScore uit 42 reviews

Ruimte

Goede accommodatie in sfeervolle Portugese setting
Door Barbara op 13-08-2018

Heerlijk rustig gelegen, de huurfiets van de touroperator was een uitkomst. Een huurauto is gewenst, verder prima locatie.
De appartementen zijn rustig gelegen, het personeel spreekt vooral Portugees, Spaans of Frans, de tuinman spreekt ook Engels.
Mooie grote en schone appartementen met een fantastisch uitzicht vanaf de eerste verdieping. We waanden ons in een penthouse in appartement nummer 14.
Heerlijk visrestaurant in Luz de Tavira op fietsafstand waar veel locals komen eten. Fuseta is goed per fiets bereikbaar en een leuk klein plaatsje met enkele goede restaurants. Tavira is goed met de bus bereikbaar en een heel gezellig stadje om een dagje naar toe te gaan. Kortom heerlijk om er even uit te zijn en niets te hoeven.
Sevilla is bovendien binnen handbereik wat onze vakantie bekroonde.

Leuk voor 1x
Door Marja op 25-08-2017

Wij zijn hier 9 dagen geweest, met 2 kinderen van 17 en 14 jaar.
Lekker rustige omgeving, we hadden appartement 12 en deze is zeer ruim. Keuken met grote koelkast en vriezer, oven, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, genoeg bestek en servies. Wat we wel misten was een snijplank, dus die gaat de volgende x mee in de koffer. We kregen 3x per week genoeg schone handdoeken en 1x schone lakens. Het vuilnis werd opgeruimd. Bedden waren goed, denk dat het vrij nieuwe matrassen waren.
Overdag was het boven de 30 graden, dus wij lagen dan bij het zwembad, die we iedere dag wel een uurtje of 2 voor onszelf hadden. Weinig Nederlanders gezien daar. Voor pubers is er niks te beleven. Er is een bar en een receptie maar deze worden niet gebruikt. Een huurauto is een must, in de omgeving leuke stadjes en dorpjes waar je nog een biertje kan kopen voor 1 euro. Het was een leuke vakantie, maar ik zou niet nog een keer kiezen voor dit appartementencomplex.

Leuke vakantie
Door Irene op 12-08-2015

In livramento zelf is niets te beleven, het plaatsje fuseta is vlakbij hier wel een boulevardje en wat restaurantjes. Wij zaten in het gerenoveerde appartement nr. 14 op de bovenverdieping, hierdoor geen last van kakkerlakken. Compleet appartement met 4 kookplaten, magnetron, koffiezetapp, waterkoker en staafmixer. Het 3e onderschuifbed uit de woonkamer hebben we op de slaapkamer met 2 aparte bedden gezet, hier was voldoende ruimte voor. Leuke plaatsen zijn tavira, olhao ( tip: neem de veerboot naar t eilandje amora voor strandbezoek) en faro , ook in st Luzia met een boot naar t strand in Baril met t treintje naar t strand. Auto is een must! Leuk om deze kant van de algarve te verkennen, niet te vergelijken met albufeira etc. niet zo toeristisch daardoor voor ons een leuke ervaring. park is vrij rustig, fijn zwembad met tuin, veel fransen dit jaar. We mochten op de dag van vertrek ook nog gebruik maken van het appartement dit was top! Nadeel: geen airco waardoor hele warme nachten.

Rust, ruimte, vriendelijkheid.
Door emulder88 op 15-09-2014

Fijn complex met 18 woningen in een rustige omgeving. Goede ligging aan de minder toeristische kant van de Algarve en toch een goede uitvalsbasis naar plaatsen als Olhão, Fuseta, Tavira, Faro (of verder) en mogelijk Sevilla.
Lekker zwembad met voldoende ligbedden. Zwembad wordt elke dag zorgvuldig schoongemaakt door de tuinman, evenals de rest van het complex.
Appartementen wat gedateerd, maar wel erg ruim. Onze woning, nr 17, had een nieuwe keuken, voldoende keukengerei, een grote slaapkamer en badkamer boven. Schoonmaak drie maal in 10 dagen en in ons geval 1 maal nieuw beddengoed.
Andrea is erg vriendelijk en spreekt genoeg Engels om je op de belangrijkste dingen/bezienswaardigheden te wijzen.
Een auto is wel erg handig als je hier verblijft.

Prima huisje, maar....
Door Con en Hans op 14-05-2014

Aardig huis, genoeg ruimte. Keukeninventaris beneden peil; ouwe meuk. Pannen in feite onbruikbaar voor elektrische kookplaten.
Badkamer kan ook echt niet meer in 2014. Nog geen ruimte om een tube tandpasta neer te zetten, laat staan te leggen.

Heerlijk rustig park
Door Diana op 17-09-2013

Een park, waar je je waant in een portugees straatje, waar hoofdzakelijk nederlanders verblijven. Het voordeel hiervan is dat kinderen snel aansluiting met elkaar maken, onze kinderen waren op dat moment 10 en 12 jaar oud. Het 3-kamer appartement is zeer ruim van opzet. De inrichting is wat gedateerd, maar alles is aanwezig en schoon. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad is heerlijk om je in te vermaken en de temperatuur is goed en het water is schoon. Het park ligt in een mooie omgeving, maar wel wat afgelegen, een huur-auto is een must. Half uur van Faro, dichtbij Fuseta, Olhao, Tavira en Barill ( Barill heeft het mooiste en schoonste strand).

• Vitor's Village

€ 196

Vitor's Village

8.6
    PortugalAlgarveFerragudo

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Colina Village

€ 155