Pedras Del Rei (& app)
We hebben de beste aanbieders voor Castro Marim Golf voor je op een rij gezet:
Schitterend huis. Ruim en van alle gemakken voorzien. Golfbaan fantastisch. Heerlijk alle dagen gegolfd. Fijn dat dit bij de reis inbegrepen is. In de omgeving ook heerlijke restaurants. Voor herhaling vatbaar. Alles goed geregeld.
Wij hadden op dit golfpark een heel mooi en ruim huizen, met groot terras en tuin. De golfbanen zijn heel uitdagend, waarbij een buggy echt een must is. Voor deze locatie heb je wel een auto nodig als je nog andere dingen in de omgeving wilt doen.
Accomodatie, baan, restaurant en villa prima. Wel enige afstand, enkele km. naar bakker. Personeel professioneel, engels sprekend.
Van de drie banen is Guadiana het moeilijkst, Atlantico en Grouse zijn ook voor de beginnende golfer prima te doen. Wel een buggy huren, 25% korting als gast, want het is behoorlijk heuvelachtig. Leuke kaart in het restaurant, goede prijs kwaliteit verhouding. Het ontbijt viel een beetje tegen, weinig keuze en variatie. Wij hadden een nieuwe villa op de heuvels, dit betekent wel dat je met de auto naar het clubhuis moet. We hebben ook nog 18 holes gespeeld bij Benamor golf, zeer vlakke korte banen en erg op elkaar aangelegd. Niet echt uitdagend, duidelijk voor de beginnende golfer.
Het resort nu voor de derde keer bezocht met een groep. Elke keer worden we weer verrast door de hartelijke ontvangst van de perfecte gastheer Michael. Alles is tot in de puntjes geregeld. Fantastische villa's, starttijden op de baan naar wens en een uitmuntende keuken. We komen graag in het najaar weer terug.
Adults only | Beschikbaar |
Wlan internet | Beschikbaar |