We hebben een aantal aanbieders voor Vale d'El Rei Suite & Village Resort voor je op een rij gezet:
Het hotel wordt verbouwd, dus de hele dag herrie van hamers en boren.
Check of het klaar is als je gaat boeken!
Verwarmde zwembad is koud.
Beste vacantie sinds jaren. Bijzonder genoten van de rust. Bijzonder mooie suite. Supervriendelijk personeel. Hotel zeer proper.
Goed verzorgd restaurant met ruime keuze.
Hotel bij uitstek om te relaxen.
Zonet terug van 14 dagen in dit door zovelen opgehemeldee zogezegde paradijs. Bij aankomst om 16u nog twee uur moeten wachten op townhouse. Townhouse van minderwaardige kwaliteit, nadien wel mogen wisselen naar het gereserveerde types. Opgelet: 2 types van townhouses !
Het ontbijt is ééntoning. Geen showcooking m.a.w. dus geen verse omeletten, wafels, pannekoeken. Alles is opgewarmde kost.
Het avondeten is wisselend van kwaliteit. De éné dag behoorlijk, de andere dag gewoonweg éénvoudig.
De ligging is in the middle of nowhere. Gelukkig hadden we een wagen om toch iets van de Portugese versie van Blankenberge en/of Benidorm (m.n. de Algarve) te zien.
Het gebruik van ligstoelen aan het zwembad is ronduit problematisch: om 8u30 zijn alle stoelen reeds "geserveerd" met handdoeken. Een klacht hierover werd gewoonweg weggelachen.
De gemeenschappelijk toileten zijn ronduit vies (hal + restaurant) en ruiken naar urine. Deze worden slechts één maal per dag gekuist.
Mooie suite, sfeervol ingericht en uitstekende bedden. Ontbijt is goed. Zwembad is leuk gelegen. In de buurt goede restaurant, zoals Poppy's.
Auto is wel zeer noodzakelijk.
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Vale d'El Rei Suite & Village Resort in Carvoeiro, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Vale d'El Rei Suite & Village Resort zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Vale d'El Rei Suite & Village Resort scoort een
Lees meerActies voor Hotel Vale d'El Rei Suite & Village Resort