Auramar Beach Resort
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Perfecte plaats voor mensen die van een prima accommodatie houden en rust willen. Wij zijn oktober 2021 geweest en gaan a.s.oktober weer . Fijn zwembad, erg behulpzaam personeel ook het schoonmaakten. Kortom prima vertoeven.
Fantastische plek, veel rust, prima zwembad met redelijk koud water, 20 minuten lopen van het dorp. Tip: huur een auto. Fijn en groot appartement met alles wat je nodig hebt. Geen overdreven luxe, maar zeer ruim opgezet. Fantastisch geholpen door Nuno, de receptionist. Niets is teveel. Value for money.
We waren hier eind april en de nachttemperatuur was nog niet hoog. In het appt is niet alleen airco, maar ook vloerverwarming en er waren dekens. Prima geregeld dus.
Verder was alles ook erg compleet de keuken, bij aankomst was er geen koffiezetapparaat, maar dat kwamen ze snel brengen nadat we erom gevraagd hadden. Verder was het er schoon en zorgden ze voor handdoeken en badlakens voor 4 personen, terwijl we er maar met z'n tweeën waren. Daar hadden we dus een hele stapel van. Het zwembad is klein, maar voldoet. Het uitzicht is mooi, We keken over de bergen en het dorpje naar de zee.
De wifi werkte in de receptie en bij het zwembad en was gratis.
Het badscherm was niet afsluitend op het bad en dus was na elke douchebeurt de badkamervloer voor een groot deel nat. Daar kwamen de vele handdoeken goed van pas.
Dat er een vaatwassser en wasmachine stond, was erg prettig.
Kortom: prima verblijfplaats!
Appartement ligt buiten het centrum, dus auto is wel noodzakelijk. Voldoende parkeerruimte, goede bedden, zeer ruime keuken. Zwembad met apart kinderbad niet al te groot, maar lekker om na een dagje uit even uit te rusten. Halverwege de week schoonmaak en schone handdoeken. Tip: restaurant Onze (12) in Carvoeiro, aan het schuine straatje omhoog links bij het strand.
Het kleinschalige complex is werkelijk prachtig. Alle appartementen hebben een mooi uitzicht. Het is erg rustig gelegen (iets afgelegen). Zwembad ook prima. Bovendien rolstoelvriendelijk.
Nadeel: - ruim 20 minuten lopen naar het centrum (zeer steile helling)
- ontbijt moet je op eigen gelegenheid regelen (dichts bijzijnde
supermarkt ongeveer 5-10 minuten met de auto)
Kleinschalig | Beschikbaar |
Totaal aantal kamers | 28 |