Tijdelijk geen boekingskosten

Villa Vale Ouro

9.6FenomenaalScore uit 56 reviews

Dit moet je gezien hebben,fantastisch een dikke 10
Door Anita Wijnands op 05-09-2018

Geweldige gastvrije mensen alles is super geregeld,goede bedden compleet ingericht huis,alles mag niets moet kortom fantastisch!!!

Prachtige relaxte locatie
Door Lia op 06-06-2017

Vanaf het eerst moment voelden wij ons hier gelijk thuis.De locatie is prachtig en ligt rustig net aan de buitenrand van het leuke plaatsje Alvor. Corry en Steven zijn heel gastvrij en vriendelijk. Wij ontvingen een heerlijke fles wijn en een werkelijk lekkere tapasmaaltijd. Het zwembad ligt zo voor je appartement en is heerlijk van temperatuur. Zelf houden wij eigenlijk niet zo van honden, maar deze vonden wij echt niet storend en zelfs wel leuk en gezellig. Het appartement is heerlijk koel en voorzien van luiken. De boxspring bedden zijn heerlijk ruim en liggen perfect.Voldoende handdoeken aanwezig. Buiten heerlijke zitjes en parasols. Bij het zwembad lekkere ligstoelen. Wij hebben hier erg veel plezier gehad aan onze huurauto waarmee we veel van de omgeving hebben gezien. Verder kan je bij het strand en de haven van Alvor gratis parkeren. Wij hebben hier een fantastische vakantie gehad.

Hier ga je je naar een dag echt thuis voelen.
Door Marianne Lemaire op 13-04-2017

De eerste dag krijg je heerlijke tapa's en een fles wijn, zodat je niet direct boodschappen hoeft te doen of een restaurant gaan zoeken. De villa ligt op loopafstand van een supermarkt en van het mooie dorp Alvor.De gastvrijheid van Corry en Stefan zijn buitengewoon ,hun gezellige honden maken alles compleet.De ligging van Alvor is erg gunstig om de mooie westkant van de Algarve te verkennen.Het is ook een leuk dorp, nog niet opgeoffert aan het tourisme.Als je rust zoekt in een prachtig appartement van alle gemakken voorzien ,moet je naar Villa Spliethoff gaan.

Geweldig
Door Wim en Els Dirks op 21-03-2017

Wat een prachtige plek. Eigenaars zeer vriendelijk en behulpzaam. En super lieve honden. Tapas geweldig en erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Super locatie.
Door William Woltersom op 12-03-2017

Mooie ligging,zowel geografisch als qua bezonning.Alvor is heel aangenaam en heeft alles.Prettige gastvrouw en gastheer.

Fantastische plek!!!
Door Moniek op 29-10-2016

We hebben een geweldige tijd gehad in Villa Spliethoff!

Samen met onze 3 kinderen (6-9-12 jaar) hebben we hier een week vakantie gevierd. We hebben beide appartementen gehuurd en dit gaf een immens gevoel van vrijheid en privacy. Het appartement voldoet aan alles. Sfeer, ruimte, prachtige omgeving, heerlijk zwembad en zeer gastvrije verhuurders (Steven en Corry bedankt!).

Tips voor de omgeving: * Praia de Luz (fijn strand voor met kinderen) * Cabo Sao Vincente * Praia Marinha * Ponta da Piedade * Dineren bij restaurant Olimpique in Albufeira (kwalitatief zeer goed en gezellig) * Wandelen rondom Monchique

En nog veel meer!

Kortom een aanrader!

• Quinta Do Mar - Country and Sea Village
    € 196

Quinta Do Mar - Country and Sea Village

8.9
    PortugalAlgarvePraia da Luz

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Vilabranca
    € 203