Jardim Do Vau
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Verblijf bij Aparthotel Alpinus in de Algarve. Een lopend buffet, vriendelijk personeel en schone appartementen vind je hier. Overdag lig je lekker aan een van de zwembaden of loop je in een kwartier naar het strand. ‘s Avonds zijn er roofvogel- of reptielenshows. Met het busje van het hotel ben je ...
Schoon. Hotel is erg schoon en netjes.
Mooi en zeer schoon hotel, met royaal appartement, fijne zwembaden waar altijd plek was op de ligbedden. Ontbijt was prima, lunch en diner waren wat minder uitgebreid, maar zeer goed van smaak. Animatie was vooral gericht op kinderen. Dansje van hun langs het zwembad was ook voor de ouderen om mee te doen, maar daar was geen animo voor. De muziek stond dan even ook vrij hard, wat niet door iedereen gewaardeerd werd. Omdat het hotel wat afgelegen lag van de grotere plaatsen, had het hotel een busje om je naar Albufeira en het strand te brengen. Wij hebben 4 dagen een auto gehuurd via het hotel (130 euro incl verz. zonder borg). Dat was het geld dik waard, daardoor zijn we op leuke plekken geweest. Wij hadden ook de pech dat er een challenge was van de voetbal, Veel teveel kinderen.in het hotel de hele week dat we er waren. Veel kabaal vooral tijdens het eten. Waar we met een grote groep een klacht over hebben ingediend.
Alpinus is een mooi hotel met prachtig ruim appartement, kamer, slaapkamer, keuken en badkamer en ruim terras, tafel en 4 stoelen. Wel ver afgelegen. De 2 zwembaden zouden een leuke vakantie beloven ware het niet dat een leger van 250 voetballertjes met enorm kabaal voor veel overlast zorgden. Zo ben ik 2 keer van pure ellende van tafel gevlucht. Het diner was zo wie zo een 4 sterrenhotel totaal onwaardig, voor ons slechtste van de afgelopen 15 jaar. Maar ja voor die prijs?! Het animatieteam was er voor al voor zich zelf met onuitstaanbare geluidniveaus stonden ze rond zwembad te springen. Had zo leuk kunnen zijn.
Eten was vaak koud helaas. Ook jammer dat het hotel ver van de stad af ligt. Kamers waren we schoon, alleen roest in bad. Jammer dat er in het all inclusieve arrangement maar een dagelijkse cocktail zit en je niet zelf kon kiezen terwijl je er wel voor betaald. En als laatste nog een waarschuwing voor het personeel dat nogal hard met meisjes om kan gaan. Door deze ervaring zullen wij hier niet meer terugkomen.
Geweldig hotel met super vriendelijk personeel. Wij hadden met drie volwassenen en twee kinderen een groot appartement met twee badkamers en twee balkons. Elke dag schone handdoeken en super netjes verzorgt. Hotel bied gratis service met busje naar de oude stad en naar het strand. Ook auto kun je via de receptie goedkoop en goed regelen. In de omgeving diverse winkeltjes en bars. Wij hebben enorm genoten en kunnen het iedereen adviseren.
Appartementenhotel | Beschikbaar |
Clubresort | Beschikbaar |