Inatel Albufeira Edificio Principal
Hotel info
- Airconditioning
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Inatel Albufeira Edificio Principal voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotel12 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 672 Ga naar accommodatieCerro da Marina
HotelZeer schoon12 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 424 Ga naar accommodatieVila Galé Cerro Alagoa
HotelZeer goede service12 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf RotterdamIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 475 Ga naar accommodatieAlgarve Casino
HotelPrachtig gelegen17 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnIncl. ruimbagageLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 475
- Sijtsma10-10-2017
Heerlijk aan het strand maar met verbeter punten
Wat vonden we goed: Meteen aan het strand; Genoeg plekken om buiten te zitten; Prachtige kamers, zowel de standaardkamers als de familie kamers; Centrum is loopafstand.
Wat kan beter: Het ontbijt!! Echt ongelooflijk karig is het, 0,0 variatie, 1 soort vleeswaar, 1 soort kaas. Verder nog wat honing en eieren wat je op je bolletjes kan doen. Kan zijn dat we verwend zijn geweest in Griekenland altijd, maar volgens mij kan je hier veel meer mee doen!
Het personeel, echt spraakzaam zijn ze niet en ze blijven gerust doorpraten met mekaar als je iets wilt weten. Kan gebeuren maar echt vriendelijk komt het niet over.
Desondanks gaan we hier zeker nog wel eens heen, vooral de ligging is echt meer dan goed!
- Nance26-09-2017
Gewoon de allerbeste in Albufeira. Super uitzicht
Wij waren hier voor de 3e keer, steeds zeezicht suite , groot balkon met kunstgras.Heerlijk! Geweldige badkamer, alles helder en fris. . Met een bevriend stel in de kamer naast ons en totaal geen overlast van kamers of de gang. Het meest perfecte, schone hotel dat je je voor kunt stellen. Goed ontbijt ! En ik kan me niet vinden in evt. stug personeel, juist niet. Bij ons zijn ze altijd vriendelijk en behulpzaam. Gewoon aardig zijn en je best doen voor een gezellig praatje. Wij hebben er 3 x een toptijd gehad en gaan er volgend jaar weer heen.
- marcel30-08-2017
Zeer onvriendelijk personeel
op het hotel zelf valt niets aan te merken, dat is allemaal dik in orde. echter het niveau van het personeel van een dergelijk hotel is zeaar ondet de maat: onvriendelijk, ongeïnteresseerd, doen totaal geen moeite om je probleem aan te horen of op te lossen.
- NR27-08-2017
Perfecte ligging
Het hotel heeft sterke pluspunten naar helaas ook minpunten. Pluspunten: Ligging Perfecte grote mooie kamers met dakterras ( suite zeezicht) Rustig Ligging net buiten centrum Mooi uitzicht
Minpunten: Chagrijnig personeel waar geen glimlach en gedag vanaf kan. Karig ontbijt Ze bieden goede lunch aan voor lage prijzen (ook het drinken) maar de keuken kan het aantal mensen niet aan! Soms 45 min.wachttijd, zelfs voor alleen drinken in de rij, erg jammer! Geen supermarkt in directe omgeving.
- PdR05-08-2017
Prachtig hotel aan zee. Kamer was op 3e verdieping
Kamer was keurig schoon en ruim wij zaten op de hoek. Hadden een jacuzzi en appartement slaap kamer en groot dakterras. Personeel komt wat stug over . Ontbijt is eenvoudig maar goed. Een echte aanrader als je van zon,zand,enstrand hou. De zee heeft een sterke stroming hierdoor is er niet echt te zwemmen.
- Janneke18-04-2017
Fantastische lokatie
Wij hadden de zeezicht suite, prachtige kamer. Ruim en super schoon met fantastisch uitzicht over zee van ons groot balkon met ligbedden. Meteen aan het strand en dichtbij het oude centrum. Ontbijt is simpel, lekkere broodjes maar verder niet veel keus. Personeel niet erg vriendelijk (niet groeten enzo) wel helpen als nodig is. Jammer dat je niet even kon douchen voor terugreis. Veel oudere mensen (lekker rustig) verder niets te doen in hotel, maar daar is het stadje voor.Wij komen zeker terug naar dit hotel.
Hotel Inatel Albufeira Edificio Principal info
- AirconditioningBeschikbaar