Clube Vila Rosa
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor Casa Velha voor je op een rij gezet:
Casa Velha in Albufeira is een kleinschalig en rustig complex met een fijne ligging vlakbij zee. De appartementen zijn ruim en hebben een ingerichte keuken. Ook het zwembad is groot, met genoeg plek. Wel moet je bijbetalen voor een handdoekenpakket. Casa Velha (Portugal) ligt op loopafstand van de b...
Fantastisch appartement met goede ligging t.o.v. bars, restaurants en prachtige stranden. Inrichting beetje oudbollig maar dit zal vanaf november 2022 worden aangepakt. Vriendelijke manager en heerlijk rustig, adults only. Wij komen hier zeker terug.
Rustige accommodatie met een mooie tuin en zwembad. Zeer vriendelijke manager die hulpvaardig is. Geen borg en andere kosten. De manager is pas nieuw. De kamers zijn erg schoon.
Het is een prachtig appartementen complex , kleinschalig met een heerlijk zwembad en geen handdoeken op de bedjes cultuur!!!! Mooie zeer verzorgde appartementen, en ja, je betaald borg, en ja, er zijn een aantal regels, maar de keerzijde is dat je in een brandschoon complex verblijft waar je nooit in de sigarettenstank van een ander hoeft te zitten, ook niet buiten !!!!! Zalig! Lieve gastvrouw , leuke gastheer, en is het nou werkelijk zo erg dat jij je eigen vuilnis naar buiten brengt pal achter het complex? Wel zo fijn voor de housekeeping. Wij komen hier al een paar jaar met ontzettend veel plezier. Alles is op loopafstand, de zee, de winkeltjes en dr restaurants. Wij vinden het een heerlijk rustig liggend complex !! Tot volgend jaar!!!!
Nog een aanvulling op wat ik eerder geschreven heb. De aanwezige oven is niet te gebruiken, er is geen inventarislijst aanwezig. Wat betekend dat als de beheerder je niet mag, diversen zaken die volgens haar ontbreken in rekening kan brengen. Zo was er ook al te lezen dat sommige mensen €10,00 boete kregen voor het niet in de zak doen van vuile handdoeken. Beetje kinderachtige regels die niet echt klantvriendelijk overkomen. Aan de overzijde is het overigens goed en lekker eten, dat was ons toevluchtsoord gezien we beide roken. Dus ipv ontbijt in de kamer iedere morgen en voor het slapen gaan daar maar wat gegeten en gedronken. Wij zijn niet lastig of veel eisende, maar wilde dit wel delen met een ieder die hier naar wil afreizen. Met of zonder Corendon. Kan geen foto toevoegen met sticker dat oven "Buiten Gebruik". En de waarschuwing over het roken "Dit kost u uw borg" komt nog al dreigend over zoiets.
Eind juni 8 dagen te gast geweest bij Casa Velha. Bij aankomst gastvrij ontvangen door de gastvrouw. Appartement was keurig schoon, genoeg ruimte, fijne bedden en praktisch alles aanwezig. Handdoeken worden meerdere keren netjes vervangen. Aan verschillende kanten is het strand op loopafstand. Genoten van de gezellige cafeetjes en restaurants in de buurt. Een aanrader is restaurant S. Martino met lekker eten en prachtig uitzicht op zee!Overdag is het lekker uitrusten op de ligbedden aan het mooie, schone zwembad. Qua locatie aan een drukke straat, weinig hinder van gehad op het verblijf. Supermarkt op loopafstand. Aanrader als je er even tussenuit wilt in een gezellige stad op een rustig complex. We hebben heerlijk genoten, super!
Betreft hier een Rookvrij complex, wat Corendon dus niet vermeld op het moment van boeking. Indien men via Corendon boekt dient met klachten direct dus op de 1e vakantie dag kenbaar te maken, klachten achteraf worden niet serieus genomen. Zo is er wel een oven aanwezig in de kamer, maar deze is niet werkzaam dit wordt kenbaar gemaakt door een sticker in het Nederlands. Mocht je rokend gezien worden heeft dit gevolgen voor de betaalde borgsom welke je dan niet terug ontvangt. De persoon die je ontvangt op de locatie wil er graag eigen regels op na houden, en wijkt daar NIET vanaf.
Cafe | Niet beschikbaar |
Bars | Niet beschikbaar |