Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Vakantiehuis Casa Flore do Vale
Advertentie

Vakantiehuis Casa Flore do Vale

7.8Goed

Score uit 4 reviews

Portugal, Algarve, Albufeira


Op vakantie geweest naar Casa Flore do Vale?

Review schrijven

Overzicht

7.8Goed

Score uit 4 reviews

 • 7.3Inrichting
 • 6.8Prijs/kwaliteit
 • 8Hoeveelheid ruimte
 • 7.3Ligging

Vakantiehuis info

  Meer vakantiehuis info
  Map Tonen op kaart

  Reviews

  4 reviews over Vakantiehuis Casa Flore do Vale

  Review schrijven

  Beoordelingen

  1
  1

  Toon reviews van reizigers

  Sorteren:


  • 9E.P. Waardenburg05-05-2011

   Great place to be!

   In 2007 2 weken volop genoten van een strakblauwe lucht,aangename temperaturen,prachtige stranden en last but not least: Van de geweldige bungalow!

   Destijds rechtstreeks bij de eigenaar geboekt,en er een warm contact aan overgehouden. Wat me altijd bij zal blijven is dat de eigenaar (en zijn vrouw) destijds belangeloos voor mijn hond hebben gezorgd terwijl wij heerlijk in Portugal waren! De bungalow zelf is onovertroffen in zijn soort. Sfeervol ingericht, en zowel binnen als buiten meer dan voldoende ruimte. Waardering voor het eigen zwembad: Een 10! Vrijwel dagelijks schoon gemaakt door de dicrete tuinman! Een nauwelijks te noemen minpuntje: De honden van de omliggende huizen die vrij regelmatig blaffen. Anderzijds geeft dat een groot gevoel van veiligheid. Waar honden blaffen is weinig of geen criminaliteit! Kortom: Een absolute aanrader!

   Rapporteren
   • 9Inrichting
   • 9Prijs/kwaliteit
   • 9Hoeveelheid ruimte
   • 8Ligging

   Gereisd met oudere kinderen in juli 2007

  • 6H.S.F. Mulders11-02-2010

   Nooit meer!!! Slechte service Portupraia!!!

   Casa Flore do Vale is op zich een aardig gelegen (villawijk) bungalow met een fijne tuin met zwembad en een heel aardige hulp die 3 maal per week komt. Echter: alle buren hebben meerdere honden, die dag en nacht buiten zitten en van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat een oorverdovend geblaf produceren. Dit heeft ons ook vele uren nachrust gekost, de honden begonnen vaak al om 5 uur in de ochtend te blaffen. De eigenaren van de honden treden op geen enkele manier corrigerend op naar hun "huis"dieren. Daarnaast kwam er uit de kleine badkamer een penetrante rioollucht. Toen wij daarover reclameerden bij de hulp/sleutelhoudster werd daarvan aangegeven dat dit een al jaren bestaand probleem was en dat ze de tuinman/klusjesman er nog weer eens naar zou laten kijken. Dit loste echter niets op, we hebben toen zelf maar een "noodreparatie" uitgevoerd, want de oorzaak van het probleem was zelfs voor een leek te vinden. De afwikkeling van onze klachten door de touroperator was ronduit slecht.

   Rapporteren
   • 5Inrichting
   • 3Prijs/kwaliteit
   • 7Hoeveelheid ruimte
   • 6Ligging

   Willem de Boed, Gepensioneerd, 16-05-2011

   Als u de moeite had genomen om even Portu praia te bellen tijdens u verblijf in de casa dan was het probleem met de stank overlast direckt en wel correct opgelost. En dan beweren dat de service ondermaats is ervaren wij als zeer onterecht, gelukkig zijn al onze andere gasten het geheel met u oneens zoals blijk uit de reacties in ons gastenboek.

   Gereisd met oudere kinderen in juli 2009


  Tips

  0 tips over Vakantiehuis Casa Flore do Vale


   Vraag en antwoord

   0 vragen over Vakantiehuis Casa Flore do Vale


    Vakantiehuis Casa Flore do Vale info

    Adresgegevens


    Advertentie
    Advertentie