Auramar Beach Resort
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
lekker en rustig goed eenvoudig schoon en meer hebben wij niet nodig personeel was vriendelijk en behulpzaam
Ik zat aan het begin van het seizoen, dus heerlijk rustig. Mijn kamer was perfect. Lekker balkon. Vriendelijk personeel. Ontbijt was prima, maar niet al te uitgebreid. Minimarkt waar alles te krijgen is op 100 meter lopen; Intermarche (Olhos de Agua) op 15 minuten lopen. Hotel ligt net buiten de drukte van Oura (15 minuten lopen). Genoeg restaurantjes op 10 minuten lopen richting Olhos de Agua. Mijn tip: Aroma di Mare. Elke keer heerlijk gegeten. Strandtent nog niet open, dat was jammer. Strand op 5 minuten lopen, maar wel pittig steil vooral weer terug omhoog. Enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat iets verderop gebouwd wordt, dus af en toe wat bouwgeluiden. Maar mag eigenlijk geen naam hebben.
leuk hotel aan de kust. Een groot zwembadd alleen niet zo leuk voor kleine kinderen vind ik persoonlijk. Ligt 20 min lopen van oura en 20 min lopen van Olhos aqua. Een fijne rustige omgeving
Het is een prima hotel. Het ligt ongeveer 500mtr. van het strand. De weg naar het strand is een hellende weg. Heen naar beneden, maar terug een vrij steil stuk. Niet geschikt voor mensen die slecht te been zijn. De kamers zijn vrij eenvoudig ingericht en de bedden vrij hard en klein. Wij hadden een 2 persoons bed, die was ongeveer 1.20 breed. Een twijfelaar dus. Het ontbijt was redelijk. Niet veel keus, maar wel heerlijke warme broodjes. Voor de prijs (ong. 30 euro per nacht voor 2 persoons kamer incl. ontbijt) was het een prima hotel, in een mooie omgeving en bij een prachtig strand met een leuke strandtent. Ik zou zeker nog eens terug gaan!
Het hotel ligt ongeveer 500 mtr. v/h strand Maria Luisa,met 'n strandtent(je) waar je heerlijk 'n hapje kunt eten en drinken. Het diner was goed zo ook het ontbijt al mocht daar iets meer beleg en/of rauwkost bij maar dat is natuurlijk persoonlijk. Vanuit het hotel vaak 'n taxi genomen (goedkoop) om uitstapjes te maken.
Strandhotel | Beschikbaar |
Kleinschalig | Beschikbaar |