9.2FenomenaalScore uit 13 reviews

Monte do Casarão

9.2FenomenaalScore uit 13 reviews

Fantastische plek, geweldig uitzicht
Door Mieke op 25-06-2019

Heerlijk rustig, midden in de natuur. Geweldig mooie omgeving en hartelijke eigenaren. Huisje van alle gemakken voorzien. Mooie wandeltochten te maken vanaf je huisje.

Liefst morgen weer
Door Andre op 16-08-2017

Wie van rust, natuur, voldoende luxe en comfort en goede service houdt zit hier prima. Niet heel ver van mooie stranden, maar wel in de stille, zuidportugese heuvels. Een auto is wel noodzakelijk. Wandelen, mountainbiken, luieren, winkelen (iets verder rijden), strandbezoek, leuke authentieke plaatsjes, maar ook geschiedenis en cultuur, het is er allemaal in de buurt.

Heerlijk creatief weekje op eigen berg!
Door Bernadette op 19-10-2016

Prachtige omgeving, mooie complete huisjes op eigen berg en oorverdovende stilte! Familie is zeldzaam gastvrij en doet er alles aan je naar het zin te maken. Rust ruimte en comfort.....we hadden zelfs wifi op onze berg!

Monte do Casarão

Werelds, zo relaxed , wat een rust
Door Hans en Jose op 29-06-2016

Als je van rust houdt, is dit een wereld plek. Boven op je eigen berg zitten. Half uur rijden naar het strand. Weinig toeristen, je zit echt tussen de portugesen. Groot zwembad. De eigenaar heel vriendelijk en wil het naar je zin maken. Top vakantie gehad.

Heerlijk!
Door Gratia op 25-06-2016

Superplek!! Heerlijk rustig. Onze dochter heeft jam gemaakt van nespera met nel en vond dat geweldig. Neem niet de route van de navigatie maar die op de site staat dus via san teutonio. Wel 25 rijden naar de supermarkt.

Fantastisch
Door Familie Snoep op 08-05-2016

Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad op onze 'eigen berg' Mooi huisje, smaakvol ingericht, fijn in de warmte met terras in de schaduw en buitenoven, knus bij de open haard. Waardoor zelfs enige hevige en kille voorjaarsbuien prima door te komen waren. Fijne bedden. Prachtig uitzicht op feeëriek landschap van weides, kurkeiken, lavendel en eucalyptusbomen. Ondanks wifi dreigde onze tienerdochter zich te vervelen zo eenzaam boven op de eigen berg maar daar was gastheer Bas, een reddende engel die haar toegewijd de eerste kneepjes van het surfen bijbracht in de woeste branding van een van de prachtige stranden in de omgeving. En dan hebben we het nog niet gehad over het heerlijke zwembad en de bijzonder vriendelijke, andere gastheer Wynand en gastdames Nel en Lies met wie het ook nog prettig van gedachten wisselen en heerlijk dineren bleek. Een aanrader dus voor iedereen die van optimale privacy houdt maar toch omarmd door een vriendelijke en attente omgeving. We komen graag terug!

Wlan internet

Bars