Camping Orbitur Evora
We hebben de beste aanbieders voor Camping Orbitur Evora voor je op een rij gezet:
Over Camping Orbitur Evora
Intro
Camping Orbitur Evora is de ideale plek voor vakantiegangers die willen genieten van zowel cultuur als ontspanning. Slechts 2 km van het UNESCO-werelderfgoedstadje Évora, biedt deze camping een geweldig zwemparadijs met een verfrissend zwembad en een peuterbad. Voor wat extra plezier zijn er diverse recreatieve mogelijkheden, zoals een televisiekamer en een tennisbaan. Ontdek de Alentejo met zijn prachtige kleuren en smaken!
Locatie en omgeving
Camping Orbitur Evora ligt op slechts 2 km van het historische centrum van Évora, dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. De camping is gemakkelijk bereikbaar met de auto en vormt een perfecte uitvalsbasis om de betoverende omgeving te verkennen. In Évora zelf zijn er tal van bezienswaardigheden, waaronder de universiteit, de kathedraal en de indrukwekkende kerk van São Francisco. Verderop in de Alentejo kunnen vakantiegangers genieten van schilderachtige dorpjes zoals Monsaraz, Estremoz, Vila Viçosa en Elvas, bekend om hun rijke geschiedenis en lokale culinaire specialiteiten.
Services en faciliteiten
Camping Orbitur Evora biedt een scala aan voorzieningen voor een ontspannen verblijf. Voor de dagelijkse benodigdheden is er een minimarkt waar vakantiegangers allerlei producten kunnen kopen. Ook is er een snackbar/bar voor een snelle hap of verfrissing. Voor wie actief wil blijven, zijn er een tennisbaan en een televisiekamer voor een gezellige avond. De camping beschikt over wifi-toegang, zodat vakantiegangers altijd verbonden kunnen blijven. Verder zijn er wasserette-faciliteiten beschikbaar voor extra gemak. Fietsverhuur kan ook een optie zijn voor wie de omgeving op een andere manier wil verkennen. De camping heeft een gezellige sfeer en biedt alles wat nodig is voor een geslaagde vakantie.
Camping Orbitur Evora heeft een voordelige ligging nabij het historische Évora, ideaal voor vakantiegangers die cultuur willen combineren met ontspanning. De camping biedt wifi, minimarkt en snackbar/bar, en heeft ook oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Voor gezinnen zijn er extra faciliteiten beschikbaar. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plaatse te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Wasmachine
Adresgegevens | Estrada de Alcáçovas, Herdade Esparragosa, P-7005-206 |
Camping Orbitur Evora
Camping die niet uitnodigt om nog eens terug te komen. Wel op loopafstand van stadje. Sanitair niet om over naar huis te schrijven, zanderige staanplaatsen. Weinig vriendelijke ontvangst van baliedame.
Deze camping gaat per jaar achteruit, onvriendeijk personeel. slecht schoon gemaakt sanitair of helemaal niet.
Als camperaar ben je eigelijk niet meer welkom
Klein huisje, Super Astria, maar met complete keuken en sanitair, inclusief meubilair op balkon. Parasol. 2 Ligbedjes. Het huisje stond lekker onder de bomen. Geen horren in de ramen en er waren heel veel muggen in juni. Slapen met alle ramen dicht! Vlgs de receptie zijn er in de zomer vrijwel nooit muggen. Wifi was 3 van de 4 dagen stuk. Vergeleken met appartementen en hotelprijzen in Portugal zijn de huisjes op de camping duur. Wij hebben een heel prettig verblijf gehad op de camping.
Camping Orbitur Evora
Parque de campismo bem situado, às portas da cidade, com um boa piscina, sossegado. Fraca animação e poucos clientes.
Deze orbitur camping was voor ons goed, heerlijk de omgeving bekeken en het stadje Evora. Echt mooi, rij zeker in de omgeving rond. zelf je plek uit zoeken, lekker ruim. In de buurt een grote supermarkt waar wij ook ons brood kochten. vriendelijk personeel en toen wij er waren netjes sanitair.
We zijn er 2 x geweest 2008 en 2009
Wanneer we weer in de buurt zijn gaan wij hier weer heen!
Grand terrain en trois zones; à l'avant zone libre entre les eucalyptus, destination principale tentes mais avec raccordements; au centre mobilhomes; au fond emplacements délimités 50m2 destination principale caravanes et Camping-cars, mais accessibles à tous. Nuits raisonnablement calmes dans la partie arrière. C'est le seul camping aux environs. Pas exceptionnel mais inévitable. Inspecté ACSI , CampingCard ASCI acceptée ,
Zone de jeux et belle piscine avec pelouses pour bronzettes. Deux blocs sanitaires, vaisselle et lessive seulement le premier. WiFi gratuit au local communautaire et sa terrasse. Electricité 6A. 10A pour 1 euro/nuit de plus, seulement aux emplacements délimités.