Vakantie Aldeia do Ronquenho
1 Accommodatie

O Vale da Mudanca
Aldeia do Ronquenho
Dat je in the middle of no where met fantastische uitzichten heerlijk tot jezelf kunt komen. Gewoon ZEN en daarbij met je gehuurde auto de schitterende omgeving kunt gaan bekijken.en heerlijk eten. Zorg dus dat je een auto bij je hebt
Geen glammer, sober maar met een lokale barhouder, Ottavio, die altijd vriendelijk is. En een pintje kost er slechts .zestig eurocents. De tijd heeft er stil gestaan en dat vinden wij een groot pluspunt.
Aldeia do Rouquenho is een heuvelachtige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Veel vogelaars gezien. In de omgeving mooie plaatsen. De sfeer in de Alentejo is gezellig en gastvrij. Voor mensen die van hun rust en de natuur houden. PS niets voor disco/Albufeira gangers👍!
Het dorpje is verlaten en stil, net als veel andere dorpjes in de omgeving. Er zitten oude mannetjes op oude krukjes onder bomen met elkaar te praten. That's it!