Even geduld a.u.b.

Populariteitsindex

Populariteitsindex: sorteren op populariteit

Zoover heeft verschillende opties om accommodaties te sorteren. Standaard ingesteld op Zoover is de optie ‘sorteer op populariteit’, hierna te noemen de populariteitsindex.

De populariteitsindex is speciaal ontwikkeld om een actueel en onafhankelijk aanbod van accommodaties te tonen welke populair zijn op Zoover onder reizigers zoals jij.

Hoe werkt de populariteitsindex?

De populariteitsindex geeft snel een duidelijk overzicht van accommodaties die populair zijn onder de bezoekers van Zoover.

Om de populariteitsindex tot stand te laten komen maakt Zoover gebruik van een algoritme en actuele gegevens waaronder:

Gemiddelde score, zowel goed als slecht

Internationale beoordelingen

Hoeveelheid bijdragen (foto’s, beoordelingen, hotelinformatie etc.)

Surfgedrag van reizigers op Zoover

Waarom sorteren op populariteit?

Interessant en tijdsbesparend

Anders dan een sorteeroptie die zich enkel op één specifiek aspect richt, bijvoorbeeld de gemiddelde score, geeft het sorteren op populariteit een genuanceerder beeld van accommodaties die voor jou interessant zijn. Doordat we bovengenoemde gegevens meenemen in dit filter komt er een actueel en onafhankelijk overzicht tot stand met accommodaties die populair zijn onder reizigers op Zoover.

Sorteren op populariteit bespaart tijd. Je hoeft bijvoorbeeld geen beoordelingen te lezen om er achter te komen dat een hotel met hoge score een slechte ligging heeft.
De populariteitsindex zorgt ervoor dat dit hotel uit de zoekresultaten gefilterd wordt, waardoor jij alleen de aantrekkelijkste accommodaties voor jouw vakantie te zien krijgt.