/

Vliegen met Transavia

Transavia is een trouwe partner van Zoover. Dankzij de vluchten van onder anderen Transavia stelt Zoover de beste én meest voordelige pakketreizen samen. Deze bestaan uit een accommodatie en vlucht, waardoor we klanten een complete reis aan kunnen bieden die tot in de puntjes verzorgd is. Omdat Transavia een budgetvriendelijke luchtvaartmaatschappij is, betaal je hier nooit teveel voor. Nieuwsgierig? Neem dan zeker een kijkje bij ons aanbod!

Waarom vliegen met Transavia?

Transavia is niet alleen één van de bekendste, maar ook één van de meest betrouwbare luchtvaartmaatschappijen van Nederland. Zo blinkt de luchtvaartmaatschappij uit in on-time performance. In 2019 vloog bijvoorbeeld 85% van alle vluchten op tijd. Verder blijkt uit onderzoek dat Transavia tot de koplopers behoort qua veiligheid. Zo bekleedde Transavia in 2021 de vierde plaats van de veiligste luchtvaartmaatschappijen van Europa. KLM, dat onderdeel uitmaakt van hetzelfde bedrijf als Transavia, staat zelfs op nummer één. Tot slot staan gastvrijheid en servicegerichtheid bij Transavia hoog op de agenda. Dit zijn waarden die ook bij Zoover hoog in het vaandel staan.

De mooiste vakantiebestemmingen van Transavia

Transavia is opgericht in 1965 en vliegt al sinds 1966 naar de mooiste bestemmingen vanuit Nederland! De luchtvaartmaatschappij vliegt naar ruim 100 bestemmingen binnen Europa en een aantal bestemmingen in Noord Afrika en Azië, van last minute tot all inclusive en zonvakanties tot stedentrips. In Nederland vliegt de luchtvaartmaatschappij voornamelijk vanaf Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport, maar soms ook vanaf Groningen Airport Eelde. Zoover combineert de vluchten van onder anderen Transavia met accommodaties om zo de beste pakketreizen samen te stellen.

Op zoek naar je volgende vakantie?

Dan ben je bij Zoover dus aan het juiste adres! Dankzij de ruim 3,9 miljoen reviews van andere vakantiegangers zoals jij, vind en boek je jouw volgende vakantie eenvoudig bij Zoover. Ga snel naar:

✈️ All inclusive vakanties

✈️ Zonvakanties

✈️ Kindvriendelijke vakanties

✈️ Stedentrips

✈️ Last minute vakanties

✈️ Verre reizen

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.