Austria Trend Park Schönbrunn
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Goed hotel vlakbij centrum. Schoon, nette ontvangst, uitgebreid ontbijt. Zeker een aanrader.
Nu acht jaar later weer terug in dit hotel. nog steeds geweldig en het ontbijtbuffet is nog uitgebreider. in een woord top!
Het hotel is schoon en netjes, makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. De mensen zijn super aardig en heel behulpzaam. Ze zorgen echt dat je verblijf leuk word. Het ontbijt is lekker, vers, gevarieerd en een goede start voor de dag. Al met al is dit hotel een echte aanrader, als wij nog een keer naar Wenen gaan, zouden wij weer hetzelfde hotel kiezen!
Het hotel is goed gelegen met het metrostation in de straat. Met deze metrolijn komt men direct in het centrum terecht. Kamer 304 had zeer goede wifi verbinding en ligt niet aan de wegkant. Schone kamer en mooie badkamer. Goed ontbijt en erg vriendelijk personeel. Aanrader om gebruik te maken van de parkeerplaats van het hotel. Van te voren wel even reserveren.
Hotel Lucia ligt vlakbij de metro die je in 10 minuten naar het centrum van het gezellige Wenen brengt. Het is geen massaal hotel, met erg weinig Nederlanders. Het ontbijtbuffet is heel goed. Alles wat je van een goed en lekker ontbijt mag verwachten. Het is wel wat gehorig op de kamers door het verkeer buiten. Erg vriendelijke en behulpzame mensen. We hebben ons 5 dagen prima vermaakt.
Wij zijn net een week in dit hotel geweest ,en het is ons er (op de hitte na)uitstekend bevallen.wij hadden een mooie ruime kamer en badkamer,en een lekker ontbijt buffet. prijs/kwalitiet verhouding was erg goed.er stond zelfs een ventilator op de kamer om de warmte enigzins te temperen.
Stadshotel | Beschikbaar |
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |