8.2FantastischScore uit 62 reviews

• Sportfaciliteiten

8.2FantastischScore uit 63 reviews

Fantastisch!
Door Lieke op 27-07-2019

Super mooi hotel. Lijkt wel 5 sterren. Prima locatie, dichtbij metro en mooie bezienswaardigheden, zoals Schloss Schönbrunn. Je loopt aan de overkant zo de tuin in, voor wandeling of te joggen. Ontbijt is fantastisch! Super uitgebreid. Executive kamer, was heel goed! Badjas, badslippers enz. Heel compleet. Airco en goed bed. Vriendelijk personeel. Goed eten in restaurant. Andere goede restaurants vlakbij: Della lucca en El Fernandino. Openbaar vervoer gaat heel goed in Wenen.

Uitstekend!!
Door Marleen op 11-04-2019

Mooi sfeervol hotel. Schoon en erg vriendelijk personeel.

GEWELDIG!!
Door Marleen de Goeij op 22-01-2019

Een zeer net hotel. Ontbijt is erg duur (19,00 euro p.p) voor het buffet wat je krijgt maar er zijn genoeg andere ontbijt mogelijkheden erg vlakbij die goedkoper zijn. Doen wij de volgende keer niet meer. Metro 2 min lopen en met 10 min sta je midden in het centrum! Schönbrunn paleis op 10 min lopen en de dierenruin tegenover het hotel waar je totaal geen last van hebt! Wij sliepen aan de binnentuin op de beganegrond. Ook super! Alles schoon en netjes. Een Italiaans restaurant 50 meter lopen (Della Lucia) en die vonden wij super goed! Wij komen zeker nog een keer terug!!!

ongelooflijk mooi
Door Annemie Zandman op 18-12-2018

Een geweldig mooi hotel, mooie ruime kamer, vriendelijk personeel Het ontbijt is goed, genoeg keuze De ligging is perfect Je kijkt uit op het paleis en is op loopafstand Het openbaar vervoer is geweldig, word goed aangegeven, en voor 8 euro voor een dagkaart kan je door heel wenen. De metro en de tram zitten om de hoek Wij kunnen alleen maar zeggen...het was top

We hebben het gezien leuk voor 1 keer
Door Bas Hoek op 16-12-2018

Het word tijdens het boeken de indruk gegeven dat je een kamer ziet of krijgt dat je het echte sisi gevoel krijgt maar niets is wat het het lijkt ....wij hadden een gewone kamer hoor ondanks dat hebben wij echt wel genoten hoor. Wat het ontbijt betreft vonden we wat gewoontjes niet bijzonder hoor bediening was ook niet iedere dag hetzelfde als we wat later gingen ontbijten kon het echt nog n klere zooi zijn met veel gebruikte onafgeruimde tafels. Het hotel zelf ziet er fantastische uit. Denk ook wel dat je het na 1 x wel gezien heb.

Mooi hotel tegenover schönbrunn
Door DanaR op 20-08-2018

Mooi hotel! Het hotel ligt echt tegenover de ingang van de tuinen van schönbrunn. Het hotel ligt wel wat verder uit het centrum maar de metro halte is om de hoek. De kamers zijn enorm ruim met zitje met bank en stoelen. Het ontbijt is enorm uitgebreid je kunt heerlijk buiten ontbijten.

Soort hotel
Adults only