Arte Hotel Wien Stadthalle
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Arte Hotel Wien Stadthalle
Ontdek het Arte Hotel Wien Stadthalle, een modern juweeltje in het hart van Wenen. Met zijn strategische ligging nabij het Westbahnhof treinstation en de metro, biedt dit hotel de perfecte balans tussen het verkennen van de stad en ontspannen comfort. De moderne faciliteiten en de vriendelijke sfeer maken dit hotel tot een topkeuze voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers die op zoek zijn naar een onvergetelijk verblijf.
De Ligging
Het Arte Hotel Wien Stadthalle bevindt zich in een ideale locatie voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Op slechts een paar minuten lopen van het centrum van Wenen, biedt het hotel gemakkelijke toegang tot de beste bezienswaardigheden van de stad. Direct naast het hotel ligt de Lugner City voor winkel- en amusementsopties en het congrescentrum Wiener Stadthalle. Het treinstation Westbahnhof en de beroemde winkelstraat Mariahilferstrasse zijn binnen 10 minuten lopen te bereiken. Met een openbaar vervoer halte direct bij het hotel, zijn alle bezienswaardigheden van de stad binnen enkele minuten te bereiken. De luchthaven Wien - Schwechat (VIE) is ongeveer 23 km verwijderd van het hotel.
Arte Hotel Wien Stadthalle verwelkomt vakantiegangers met een scala aan faciliteiten en diensten die ontworpen zijn om elk verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel beschikt over moderne kamers, een 24-uurs receptie, liften en hotelkluizen. Voor zakelijke behoeften zijn er conferentieruimtes en een internetaansluiting met WiFi Hotspot beschikbaar, tegen betaling. Ontspanning en gemak worden verder versterkt met een internethoek, een gezellige bar en een ontbijtruimte waar elke ochtend een uitgebreid buffet klaarstaat. Voor degenen die de omgeving op eigen houtje willen verkennen, biedt het hotel een fietsverhuur service. Parkeerfaciliteiten zijn beschikbaar in een publieke parkeergarage, dit is echter tegen betaling.
In het Arte Hotel Wien Stadthalle begin je de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet in de speciaal daarvoor bestemde ontbijtruimte. Voor degenen die speciale dieetwensen hebben, biedt het hotel ook glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten. Later op de dag of in de avond kunnen vakantiegangers genieten van een drankje in de sfeervolle bar van het hotel. De focus op kwaliteit en service zorgt ervoor dat elke maaltijd en elk drankje bijdragen aan een plezierige ervaring tijdens het verblijf.
WiFi is in het Arte Hotel Wien Stadthalle kosteloos beschikbaar, waardoor je gemakkelijk in contact kunt blijven met vrienden en familie of je dagelijkse werkzaamheden kunt voortzetten. Voor vakantiegangers die met de auto komen, is er een parkeergarage beschikbaar tegen een toeslag. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten zoals de internetaansluiting en parkeergelegenheid tegen betaling zijn. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Room service
E-mailadres | |
Adresgegevens | 17 Wurzbachgasse 17, 1150 |
Website |
Arte Hotel Wien Stadthalle
Ben hier 2 dagen met mijn partner geweest om Wenen te ontdekken. We hadden een Executive room in de dependence, niet erg handig. Om bij de receptie of het ontbijt te komen, moet je steeds naar het hoofdgebouw lopen. Hotel is netjes en rustig, en de kamer was modern en compleet met ruime badkamer, goede handdoeken, airco, boxsprings, minibar en voldoende ruimte voor je koffer. Hotel ligt in een buurt waar ik me niet echt veilig voel, maar de metrohalte is wel heel dichtbij, en de supermarkt ook in het overdekte Lugner City (veel andere winkels ook!) Parkeren kan onder het hotel. De mannelijke receptionist is vriendelijk, maar komt erg sloom over. Hij heeft weinig plezier in zijn werk. En zodra je de receptie binnenloopt, ruikt het naar zweet. Niet erg representatief dus! Het ontbijt is overigens zeer uitgebreid met veel vers fruit, allerlei beleg, 9 soorten cereals, verschillende broodjes, rauwkost, ei, worstjes, en een goede koffie/ thee automaat etc. Goed hotel dus, maar weinig sfeer.
Hotel Atlantis Vienna is wel een goed hotel als uitvalbasis om Wenen te ontdekken. Ligt een beetje in buitenwijk, minder mooie deel van de stad, soort suburb. Ik betwijfel eerlijk gezegd of het zijn vier sterren waard is, wegen vrij verouderde staat van gebouw (binnenin) kamers,.. Buitenaf ziet het er wel ok uit !
Een heel aangenaam hotel. Ruime, lichte kamers met veel extra's. We hadden een kamer aan de achterkant en konden zelfs met het raam open 'snachts goed slapen, wat vaak uitzonderlijk is in een grote stad. Het personeel was bijzonder vriendelijk en we begonnen elke dag met een voortreffelijk ontbijt op de 2e etage met een lekkere espresso en müsli. Het metro-station lag op nog geen 2 minuten loopafstand wat echt ideaal was; we waren in no-time in het schitterende centrum van Wenen. Direct naast het hotel bevindt zich een winkelcentrum en bioscopen. We konden zelfs 'savonds nog even boodschappen doen. Dit schone en vriendelijke hotel is een echte aanrader voor een citytrip naar Wenen.
Arte Hotel Wien Stadthalle
Samen met een vriendin ben ik een paar dagen naar Wenen geweest. We overnachtten in dit hotel. Van tevoren had ik nog gebeld om te vragen of we eerder in konden checken dan 14.00 uur aangezien we 's ochtends al aan zouden komen en dat was geen enkel probleem.
Het hotel maakt een zeer verzorgde indruk, netjes en rustig. Zeker ook sfeervol. Het personeel was heel vriendelijk en kon prima Engels als we er in het Duits niet meer uitkwamen. Ook namen ze rustig de tijd om onze vragen over ov ed te beantwoorden.
Bij ontvangst werd er gevraagd of we normale bedden (2 of 1 persoons) of waterbedden wilden! De waterbedden hebben we overigens niet uitgeprobeerd maar de gewone bedden sliepen prima (boxspring). De kamer was heel compleet, met airco, minibar(koelkastje), kluisje..Het enige dat niet werkte was de televisie maar die hadden we toch niet nodig. Bij de receptie hebben ze overigens ook het weerbericht uitgeprint. Heel compleet al met al, zeker vier sterren en je geld waard!
op 50 meter afstand van bushalte en U-Bahn gelegen prima hotel Atlantis. Keurige kamers, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Bij aankomst bleek dat we niet in het hotel zelf maar in een dependance zaten. We moesten steeds om het hotel heen lopen ook om te ontbijten. De auto stond onder in de parkeergarage en het hotel was moeilijk te vinden. De fietsen konden we nergens goed plaatsen. Voor ons hotel werd de weg opengebroken en iedere morgen om 7 uur werden we wakker van de werkzaamheden. We konden niet een keer uitslapen. We waren 25 jaar getrouwd en voor het eerst een keer samen op vakantie. Dit was echt een tegenvaller.
- € 339
Austria Trend Parkhotel Schönbrunn
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 442
Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien