9FenomenaalScore uit 27 reviews

Rössle

9FenomenaalScore uit 27 reviews

Toppie
Door Piet Linssen op 10-03-2023

Na een paar jaren als restaurantgasten van dit hotel genoten en door personeel op handen gedragen te worden nu dan maar eens echt als hotelgasten gefungeerd. Het was in een woord "toppie". Tijdens ons 14 dagen verblijf geen twee keer het zelfde diner voorgeschoteld te krijgen en alles even lekker. Mooie kamer met balkon, Piz Buin voor een mooie redelijke prijs. Geweldig vriendelijk en zorgzaam personeel. Dus wij stoppen met zoeken en blijven hier terugkomen want het is ook nog eens een prachtig wandelgebied. Rössle.....wir kommen wieder.

Tophotel
Door Boekro op 12-02-2023

Gewoon een prima traditioneel Oostenrijks hotel. Aanrader.

Bijna geslaagd
Door Gerlinde van Hierden op 24-08-2020

Prima hotel met prima faciliteiten.
Verzorging dik voor elkaar. 4 dagen heerlijk gegeten, ruime porties voldoende afwisselend.
Wij deelden onze kamer met de kinderen, die is dan wel wat aan de kleine, krappe kant. Ga je langer dan zou ik aanbevelen grotere kamer te boeken. Ik had de Piz Bruun geboekt maar die viel toch tegen. Verder nette badkamer, badjassen op de kamer en een lekker zwembad.
Enige wat tegenviel was de avonden gezellig een avondje doorzakken is er niet bij. Er is wel een bar maar de tap is niet eens aangesloten. Wil je 's avonds nog wat drinken dan moet je het personeel vragen en om 22.30 uur krijg je de rekening onder je neuws gedrukt. Dat was het enig wat we jammer vonden. Verder alles voor elkaar en een super omgeving.

Rössle

MEGA FIJNE VAKANTIE.....AANRADER!!!!!!!!!!!!!!!!
Door Wilma op 28-08-2019

Zijn 14 dagen in hotel Rössle geweest in juli. Een geweldige vakantie gehad. Mooie kamer met balkon, goeie bedden en heeeel schoon. Wij hadden half pension geboekt, heerlijk uitgebreid ontbijt en ook het diner was super in een prachtige eetzaal. Ontzettend vriendelijk personeel die het de gasten naar de zin maakt, met name Noemi onze vaste kelnerin geweldig lieve meid!!! Ook een fijn zwembad met handdoek service en bad jassen op de kamer.
Een leuk dorpje Gaschurn met genoeg eettentjes en drink gelegenheden met name Mühle Heuriger een aanrader!!!!!!!! Heerlijke wandelingen gemaakt en de Hoch Alpenstrasse is ook een aanrader om te doen!!!!!! Is dan handig om de Montafon Brandental Card aan te schaffen voor een vast bedrag vanaf 3 dagen kun je oa de Hoch Alpenstrasse rijden, en de bergbanen en dit zijn er nogal wat gebruik van maken. Kortom een mega fijne vakantie gehad in hotel Rössle in Gaschurn!!!!!!!!!!!

fantastich
Door Dany V op 22-01-2019

zeer goed hotel,vriendelijk personeel enfin alles top

Een gast staat hier nog op de eerste plaats!
Door Carla op 26-08-2018

Wij waren zonder kinderen in dit hotel. Eten, kamers, ligging, vriendelijkheid, hygiëne haast perfect. Helaas geen airco.