Mittelberg 214
Een prachtig appartement B in het mooie Oostenrijk. Badkamer is net gerenoveerd. Gezellig plaatsje met voldoende eetgelegenheden. Heerlijk wandelen en genieten van vergezichten. Alles tip top geregeld. Voor herhaling vatbaar. Twijfel niet; boek!
Voor ons gezin (met 4 kids in de leeftijd van 14-21 jr) is Kleinwalsertal helemaal geweldig. Meerdere skigebieden waarbij de afwisseling groot is. Het mooie Ifen is behoorlijk in geïnvesteerd waar we erg benieuwd naar Zijn. Het is altijd genieten en we komen zeker komend jaar terug.
Het appartement is van alle gemakken voorzien, heeft heerlijke bedden, Nederlandse TV, gratis WiFi en een prachtig uitzicht op de piste! Deze ligging is eigenlijk wel het beste van heel het Aparthotel, want ook op het balkon kun je vanaf het begin van de middag heerlijk in de zon zitten. De piste, skischool en skibus liggen allemaal op een paar minuten loopafstand en je kunt vervolgens het hele gebied van 125 km piste in skiën. De faciliteiten van het Aparthotel zijn top: een zwembad, kegelbaan, pooltafels, een speelhal met o.a. tafeltennistafels, een restaurant en zelfs een apres ski bar. Het restaurant is behoorlijk groot maar heeft gelukkig ook een kleiner en gezellig deel waar je a la carte kunt eten. Kortom, we komen we volgend jaar graag weer terug!

Mittelberg 214
We hadden een heerlijke week in het appartement vlakbij de piste. In het aparthotel zijn allemaal fijne voorzieningen. De gastvrouw had briefjes met tips achter gelaten. Ook fijn. Beetje aan de prijs maar wel groot genoeg voor 6 personen.
16 jaar geleden hebben onze kinderen hier leren skiën. Het is een prachtig hotel voor kinderen van elke leeftijd. Prachtige herinneringen! Nu 10 jaar later weer eens naar het aparthotel. Een van de redenen voor ons was om niet meer naar het hotel, te gaan was de arrogante houding van de receptie. Of je nu particulier, via een reisorganisatie of rechtstreeks boekt, Zij hebben geen idee hoe men hun gasten moeten ontvangen die een heel jaar hebben gespaard om te mogen genieten van een heerlijke skivakantie. Dit is na 10 jaar niet veranderd. Het hotel en al zijn faciliteiten zijn meer dan goed. Het eten is elke avond weer heerlijk en de bediening is zeer vriendelijk en erg gastvrij. De apartementen zijn schoon en worden op een liefdevolle manier gedurende je vakantie schoongehouden. Gaan we nog eens terug: Ja zeker, uiteindelijk is het hele inchecken maar een heel klein onderdeel van de vakantie.
Gezellig zeer comfortabel en compleet appartement. Combinatie appartement/hotel is ideaal. Heerlijk zonnig balkon met geweldig uitzicht op de bergen. Erg prettige en snelle communicatie met de eigenaren. Prachtige omgeving. Heel veel gewandeld, mede dankzij de gratis en zeer frequent rijdende bussen. Plek waar we zeker weer naar terug willen.
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Wlan internet | Beschikbaar |