Gasthof Adler Lingenau

We hebben de beste aanbieders voor Gasthof Adler Lingenau voor je op een rij gezet:
Gasthof Adler Lingenau
Lekker een weekje in de bergen, hotel Adler is een mooi en schoon hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk ontbijt en avondeten.
We hebben genoten van ons verblijf in dit hotel. Zeer vriendelijke medewerkers, lekker eten, mooie kamer, alles zeer schoon. De ligging is prima.

Gasthof Adler Lingenau
Mooi, schoon hotel met fijne kamers en volop speelgelegenheid voor de kinderen. Voor de ouders ook echt even vakantie!
We verbleven hier een week in het hoofdseizoen en hebben ontzettend genoten. Hele ruime kamers met een fijne douche en zelfs een bubbelbad, een speelkamer en leuke speeltuin voor de kinderen, overheerlijk eten (ook het ontbijt, super goed en veel keus) en een super gastvrij en behulpzaam team. We hebben ook veel gebruik gemaakt van de bregenzerwald Card die we gratis bij ons verblijf kregen; elke dag zwemmen in de buitenbaden in de buurt en gratis in kabelbanen, wat enorm veel geld scheelt. Ook konden we een dagje gratis rodelen. De omgeving is prachtig, hier verveel je je niet en kom je helemaal tot rust. Wij hopen er zeker nog een keer terug te komen.
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Airconditioning | Niet beschikbaar |