Géén boekingskosten
3,8 miljoen reviews
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Vakantie Lech

Lech is één van de oudste skibestemmingen ter wereld. Het is een pittoresk plaatsje gelegen aan de Aalberg en is een prachtige bestemming voor zowel de zomer als de winter. Lech is verdeeld over vier bergen en heeft een schitterend skigebied.

Populair
Oostenrijk
Vorarlberg
Lech
Verwijder filters
Over Lech

Lech is één van de oudste skibestemmingen ter wereld. Het is een pittoresk plaatsje gelegen aan de Aalberg. Het is een prachtige bestemming voor zowel de zomer als de winter. Lech is verdeeld over vier bergen, het heeft een schitterend skigebied en staat onder andere bekend als het sneeuwmekka van de Alpen.

Lech staat al sinds de jaren dertig bekend als wintersportplaats. In 1903 werden hier de eerste skilessen ter wereld gegeven en ook de eerste skiwedstrijden vonden hier hun oorsprong. Tijdens het après-skiën wordt er in Lech voornamelijk champagne gedronken. De Après-ski in Lech is wat meer ingetogen dan die in St. Anton maar zeker net zo gezellig.

De pistes van Lech zijn breed en je vind er veelal blauwe pistes. Een ideale plaats om met je familie de piste op te gaan. Hier denkt onze Koninklijke familie ook zo over. Zij gaan al jaren op wintersportvakantie in Lech en houden hier een persmoment met de hele familie.

In de zomer is Lech minstens net zo mooi als in de winter. Het is een sportieve bestemming, je kunt er schitterende wandelingen maken langs en over de skipistes. Een aantal routes worden fitness routes genoemd, wandelaars kunnen tijdens het wandelen allerlei oefeningen doen terwijl je uitkijkt op de Alpen. De skiliften zijn tijdens het zomerseizoen gewoon in bedrijf een voordeel wanneer je mooie afdalingen wilt maken door het berglandschap. Naast wandelen kun je in de omgeving van Lech ook goed vissen en golfen.