7.2GoedScore uit 71 reviews
    Onderkomen
    Activiteiten

Over Landal Chalet Matin

Landal Chalet Matin

Ontsnap naar het charmante Landal Chalet Matin, waar comfort en ontspanning samenkomen te midden van de prachtige natuur van Bürserberg. Hier vinden vakantiegangers een oase van rust met geweldige faciliteiten, waaronder een uitnodigend zwembadgedeelte voor onvergetelijke momenten van plezier en verkoeling. Verwen jezelf met de serene ambiance van onze tuin en geniet van de eindeloze mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Een perfecte keuze voor een onvergetelijke vakantie.

De ligging

Landal Chalet Matin verwelkomt vakantiegangers in het pittoreske Bürserberg, een plek waar de schoonheid van de natuur en de rust samenkomen. Omgeven door adembenemende landschappen, biedt deze locatie een ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van wandelen, fietsen en skiën. Hoewel de afstand tot de dichtstbijzijnde stranden en stadscentra niet expliciet wordt genoemd, ligt Bürserberg in een gebied dat bekend staat om zijn prachtige natuurlijke omgeving en biedt het gemakkelijke toegang tot lokale bezienswaardigheden en activiteiten. De toegankelijkheid met de auto is uitstekend, en vakantiegangers kunnen kosteloos gebruikmaken van de parkeergelegenheden, wat het verkennen van de omgeving nog aangenamer maakt.

Landal Chalet Matin biedt een scala aan faciliteiten om het verblijf van elke vakantieganger zo aangenaam mogelijk te maken. Ontspan in de prachtige tuin of duik in het zwembadgedeelte, compleet met een overdekte zone en een speciaal gedeelte voor kinderen, ideaal voor zowel actieve momenten als ontspanning. Voor degenen die graag actief blijven tijdens hun vakantie, biedt het verblijf verschillende sport- en entertainmentopties, waaronder fietsen/mountainbiken, skiën, een sauna en wandelmogelijkheden. Het gemak van gratis parkeren in de garage of op het parkeerterrein, samen met de beschikbaarheid van Wi-Fi in de openbare ruimtes, zorgt ervoor dat vakantiegangers zorgeloos kunnen genieten van hun tijd bij ons.

Bij Landal Chalet Matin begint elke dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet, dat de vakantiegangers uitnodigt om de dag energiek te starten. Voor verdere culinaire genoegens beschikt het verblijf over een eigen restaurant en bar, waar heerlijke gerechten en verfrissende drankjes worden geserveerd. Of vakantiegangers nu kiezen voor halfpension of besluiten à la carte te dineren, ze zullen zeker genieten van de smakelijke opties die beschikbaar zijn in een gastvrije en ontspannen sfeer.

Het is belangrijk om te weten dat Landal Chalet Matin mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met beperkte mobiliteit. Daarnaast worden creditcards zoals American Express, Visa en MasterCard geaccepteerd, wat het gemak voor onze vakantiegangers vergroot. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• BBQ toegestaan

• Binnenzwembad

Matin 43, A-6707

7.2GoedScore uit 71 reviews

Onderkomen
    Activiteiten

Fijne week gehad.
Door Fam Klein Herenbrink op 14-09-2023

Wij hebben een ontzettend mooie week gehad,we hadden een mooie 6 persoons appartement met uitzicht op de bergen en het kerkje. Vriendelijk personeel,behulpzaam. Veel te doen in de buurt,uitstapjes naar Bludenz,De Muttersberg,Bregenz aan de Bodensee,Erlebnispark Golm, Feldkirch en vlakbij Liechtenstein. Ook is er een groot winkelcentrum in de buurt,wij hebben het heel fijn gehad.

Ga er vooral niet naartoe voor de rust!
Door Andy op 23-09-2022

We boekten speciaal een appartement met een rustige ligging in een verblijf dat sowieso al ideaal zou zijn voor rustzoekers. Niet dus. Ons appartement (26) lag langs een weg die redelijk druk bereden wordt. Vooral wanneer ouders hun kinderen komen afzetten/ophalen van de nabije school, maar daarnaast ook camions voor leveringen en toch ook nog redelijk wat doorgaand verkeer. Daarnaast ook een erg donker appartement (er moest quasi heel de dag een lamp aan). Het was om depressief van te worden. Alle servies was vuil, we moesten zelf de meubels nog op hun plaats zetten en de rookmelder lag op de kachel bij aankomst. Kortom, niet meteen het welgekomen vakantiegevoel. 8 en 9 jaar geleden was onze ervaring hier top, maar nu echt een flop. 😢

Mooie omgeving. Ligging appartement was minpunt.
Door d.c. op 17-08-2022

Er kunnen mooie wandelingen gemaakt worden in deze omgeving. Een bushalte op loopafstand. Met de Gästekarte kun je gratis met het OV. Ideaal. We keken uit op auto's en op een paardenstal. Er waren erg veel vliegen. Buiten eten was daardoor niet prettig. In het appartement was geen sfeerverlichting aanwezig. Wij hadden een appartement waarbij andere gasten hun auto zo'n beetje op het terras parkeerden. Dat zorgde niet voor een fijn vakantiegevoel.

Geweldig
Door Sander de H op 29-10-2021

Wij waren hier van 16 okt t/m 23 okt 21. Chalet Matin is een mooi park met uitzicht op de omgeving. Appartement is netjes en goed onderhouden. Omgeving is erg mooi, activiteiten genoeg te doen. O.a. wandelen (beginners en gevorderden), mountainbiken, kletteren, shoppen in één van de grotere plaatsen of winkelcentra in Bludenz.

Voor zwembad, wellness, bikepark etc moet je naar het hoger gelegen park Landal Brandnertal, dit is ongeveer 4 km rijden. Landal Chalet Matin is een park voor mensen die van rust houden, het is een goede uitvalbasis voor diverse activiteiten.

In de andere reviews geven mensen aan dat ze last hadden van de kerk, dit hebben wij niet zo ervaren. tussen 19:00 en 07:00 zijn de klokken veel stiller en hoor je ze eigenlijk niet als je binnen zit. Overdag waren wij veel op pad in de mooie omgeving. Ons appartement was aan de kant van de kerk.

Het restaurant was dicht maar in de omgeving zijn er zat te vinden.

Geweldige natuur en dito vakantie.
Door Marianne op 24-08-2021
Alleen gereisd

Rustig gelegen en prettig appartement met uitzicht op de berghelling met spelende paarden. Bursterberg is een klein en knus bergdorpje. Een prima uitvalsbasis om het Brandnertal en de bergen te verkennen. Een plek om naar terug te komen.

Fantastisch, we gaan in 2020 weer!
Door André Veelders op 09-06-2020

Ideale appartementen als je in een mooie omgeving wilt verblijven. Er is heel veel te doen, allemaal op maximaal een uur rijden. Lüenersee is een topper om te wandelen. Er zijn veel activiteiten inhet dal. Op 10 minuten is er een prima winkelcentrum met alles wat je nodig hebt. Het parkje zelf heeft geen voorzieningen zoals een zwembad. Als je dat zoekt, dan kan je beter naar Landal Brandnertal gaan. Appartementen zijn ruim, goed uitgerust en schoon. Prima bedden!