8.7FantastischScore uit 21 reviews

Natuur
    Ruimte

Fijn huisje
Door Reinders op 14-08-2022

Wij hebben een top vakantie gehad in Resort Brixen. Heel fijn huis met zeer complete inboedel; zelfs koffie en vaarwastabletten aanwezig. Veel te doen in de omgeving. Dorpszwembad te voet bereikbaar en leuk voor de kinderen. Speeltuinen op loopafstand en de pumptrack bij de gondel was een succes. Jammer dat er maar enkele restaurants in het dorp zijn, dus met de auto naar Westendorf, waar het aanbod wat groter is.

Top huis in leuk skigebied.
Door Familie de Kloet op 07-11-2018

Wij komen al jaren in resort Brixen in de skivakantie. De huisjes zijn erg prettig, ruim en schoon. Alles is aanwezig, tot skiwarmers toe. De begaande grond heeft een berging, woonkamer en keuken. Op de benedenverdieping zijn twee slaapkamers en een ruime badkamer. Groot voordeel is de sleeplift met skipiste naast de huisjes. Tot zeven uur ‘s avonds verlicht, kunnen kinderen zich daar volop vermaken.
Naar de skilift kun je met de bus of eigen auto. In 10 minuten loop je van de huisjes naar het dorp. Kortom: een aanrader.

fantastische chalets op een kleinschalig parkje
Door Bianca S op 23-07-2017

Het waren prachtige ruime chalets voorzien van alle gemakken. Door de ligging allemaal met lekker prive terras en prachtig uitzicht op de bergen. De kinderen kunnen ook nog lekker spelen in de speeltuin van de bijbehorende camping vlakbij. Alle prachtige bergen en leuke kinderbeleveniswerelden liggen in de buurt, dus koop een gondelpas en elke dag omhoog!

Vakantiepark Resort Brixen

Heel mooi huisje op prima locatie!
Door Michelle op 19-09-2016

Wij zijn 11 dagen in een huisje geweest met onze hond, het huisje was mooi, schoon en van alle gemakken voorzien. Vanuit het park/camping loop je in 10 minuten naar het dorpje waar je diverse mogelijkheden hebt voor boodschappen en restaurants. Ook in de omgeving genoeg te doen. Wij hebben een super vakantie gehad hier en zouden iedereen dit aanraden!

In een woord: super
Door Anja Wobma op 15-08-2015

Wij waren er in de zomer en het was heerlijk.
Alles wat je nodig hebt is er (ook stofzuiger 😉)
Heerlijk geslapen en gewandeld en sightseeing genoeg in de omgeving.
Komen zeker snel terug, vaker als het niet zo'n rot end rijden was😔

Niks mis mee ....
Door Familie op 03-08-2015

16 vrijstaande woningen op dit park, genoeg privacy, in het huisje alles aanwezig. Slaapkamers, badkamer en toilet op de benedenverdieping, in zomer lekker koel. Wij kregen na 1 week schone handdoeken en beddengoed aangeboden (gratis). Broodjes te koop op camping, bestellen niet nodig. GEEN gratis WIFI in het huisje, tegen betaling krijg je een "modem" mee. Maar dan nog ontvangst niet super. Gratis WIFI in restaurant van de camping, maar ook niet denderend. Menukaart restaurant camping klein en simpel. Zwembad en zwemvijver op loopafstand, zeer schoon.