8.9FantastischScore uit 9 reviews

Habererhof

8.9FantastischScore uit 9 reviews

Leuke gemütliche camping.
Door Jéfrem Janssen op 14-08-2016

Hartelijke ontvangst door de familie. Leuke overzichtelijke speeltuin voor de kids. Grote plaats. Sanitair netjes en schoon. Misschien wat krap aan voor het aantal gasten op de camping. De kids zijn met boer Albert op de kar naar het bos geweest en mochten meehelpen op de boerderij. Broodjes kun je smorgens ophalen bij Anna. Oma Sophie is altijd even vriendelijk aanwezig. Erg mooi gebied om te wandelen naar diverse hutten zonder massatoerisme. Diverse uitstapjes mogelijk. We komen zeker weer een keer terug.

Kleine boerencamping, gemoedelijke sfeer
Door marsenjo op 25-08-2012

Hele kleine camping ongeveer 20 plekken. De beheerders waren zeer vriendelijk. sanitair was netjes. Op een paar honderd meter lopen had je een leuk restaurantje waar je zelf gevangen forellen kon eten. Mooie uitvalsbasis voor bergwandelingen.

Sehr empfehlenswert
Door Rosi und Lothar op 08-04-2011

Familie [*] ist das, was man eine gesamt professionelle Gastgebergemeinschaft nennt.

Die Häuser sind optisch und technisch in Topzustand. Dort waren nur Profis am Werk.

Wenn Osttirol dann Habererhof.

[*Namen von Privatpersonen / Personal werden gemäß unseren Regeln nicht veröffentlicht. Die Zoover-Redaktion.]

Leuke Camping met vriendelijke beheerders.
Door duif op 26-08-2010

Heerlijke vakantie gehad. Leuke camping ook voor de kinderen. Klein, rustig en gemoedelijke sfeer. Oma kan goed reclame maken. Voor kinderen speeltuintje. Verder kunnen ze een kijkje nemen bij de stal. Er werd een aantal malen iets georganiseerd (kampvuurtje, naar het bos met de kar, wandeltocht, tirolerabend)

Geweldige plek voor bergwandelaars
Door S.Reitsma op 18-08-2010

We hebben op de camping gestaan. Veel kinderen om met elkaar te spelen omdat er ook een pension en appartementen bij zijn. Vers brood en melk. Leuk dat er zoveel dieren voor de kinderen zijn. Weinig sanitair maar wel goed schoon gehouden. De boer organiseert af en toe wat: broodjes bakken bij kampvuur, met alle kinderen op een kar naar het bos, Tiroler avond en een wandeling in de bergen onder leiding van de boer. En oma is de levende reclame voor het geheel: ontvangt iedereen gastvrij en gezellig. In het dorp is een groot zwembad met duikplank en glijbaan. Hoe later je komt hoe goedkoper, dus heerlijk afkoelen na een lange bergwandeling.

prima locatie om te verblijven.
Door obrechthoffie op 24-09-2009

Na een verblijf op de camping in 2005 heb ik nu overnacht in het huis zelf. Zeer goede kamers met prima ontbijt, en dat voor € 25,00. De familie Berger zal er alles aan doen om het verblijf tip top te laten verlopen zonder overdreven aanwezig te zijn. Wij hebben we aan het begin van onze huttentocht geslapen en de laatste nacht na de tocht voordat we weer naar huis reden. We kregen een volle thermoskan met koffie mee voor onderweg.

Niedermauern 9, 9972