/https%3A%2F%2Fq-xx.bstatic.com%2Fxdata%2Fimages%2Fhotel%2Fmax1500%2F294903170.jpg%3Fk%3D8a46087430fa27c8c3e4e0edfaef0ebe48a0944991c2b0347f07ab989296f356%26o%3D)
Alpen Residence
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Modern hotel, geen typisch Oostenrijkse uitstraling. Kamers in het nieuwe gedeelte waren ruim en netjes. Zwembad is ruim maar water is echt (te) koud. Zeker voor kleinere kinderen. Tip voor hotel is wellicht een kinder glijbaan te plaatsen daar t hotel zich ook profileert als kids hotel. Restaurant is TOP! Elke dag VERS en ruime keus. Kinderbuffet zou iets afwisselender mogen. Geen drankjes (zelfs geen water) inbegrepen bij HP. Speeltuintje is aanwezig maar had iets groter gemogen. Ruimte is er buiten namelijk voldoende. Er is kinderanimatie aanwezig. Wij vonden het een prima hotel, wat stijfjes, maar hebben zeker een mooie vakantie gehad bij LTI Kaiserfels. Hotel is absoluut een aanrader voor iemand die centraal gelegen wil zitten en die houdt van een iets modernere inrichting met een meer dan goed buffet!
Het is een geweldig hotel. De service is prima, vriendelijk personeel,de ligging aan de piste fantastisch. Wij hadden 3 kamers in het oude gedeelte waar helaas de babyfoon van het hotel niet werkt dus waren we genoodzaakt om daar te blijven. De kamers hebben een update gehad en zijn erg mooi en schoon. Het ontbijt-en dinerbuffet waren in 1 woord fantastisch . Minpunt : een karaf water kost 4 euro en 1/4 liter wijn 9 euro. Dat vonden wij behoorlijk aan de prijs.
Wij hebben het Hotel als zeer prettig ervaren. Het hotel is modern sfeervol, netjes, schoon, heeft keurig personeel en een groot aantal faciliteiten. De sauna heeft een saunameester, het zwembad is ruim en warm en er is ook nog een mooie gym. De piste is een paar minuten lopen en door de sneeuwval was het mogelijk om tot aan de skikelder op de ski te blijven. Wij hadden kamers in het oude gedeelte. Deze kamers zijn netjes en schoon. Badkamer heeft een goede update gehad. Het avondbuffet is meer dan uitgebreid. Als je hier iets over hebt te klagen ben ik benieuwd wat je thuis zoal te eten krijgt. Wij waren in ieder geval zeer aangenaam verrast. Misschien geen typisch Oostenrijks hotel maar wel een hotel met een zekere allure, veel internationale gasten en een staf die mij de indruk geeft er alles aan te willen doen hun gasten tevreden te stellen.
Wintersport 2018, Klasse hotel en service direct aan de piste met gondel, stoel en sleepliften. Vanuit hier kun je de hele berg rond. Prijs is stevig maar met vriegboekkorting en gratis liftpassen a €200 per stuk prima te doen, wij waren in de nieuwbouw perfecte kamers
Vorige week een fantastische vakantie gehad ! We zijn er nu 2 keer geweest en heb alweer een aanvraag voor volgend jaar gedaan. Beter dan dit wordt het niet. Piste, skischool, skiverhuur, ski-berging alles direct bij/in het hotel !! Er is dit jaar een gondel naast het hotel gebouwd, top ! Na een dag skiën kun je lekker het zwembad induiken en gebruik maken van de wellness. De massages zijn ook heerlijk ! Het hotel is superschoon, modern en zeer stijlvol, ik hou hiervan. Het ontbijtbuffet en het diner is voortreffelijk, alles vers bereid en enorme keuze ! Wat verder opvalt is de ruimte in het hotel, in het restaurant, in de kamers, nergens heb je het gevoel dat je opgepropt zit. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en bescheiden. Kortom geen enkel minpuntje !
Bouwjaar | 2014 |
Aantal verdiepingen hoofdgebouw | 5 |