Kaiserfels
We hebben de beste aanbieders voor Kaiserfels voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 9
Over Kaiserfels
Ontdek de charme van Kaiserfels, een parel in het hart van Sankt Johann, waar luxe en natuur samenkomen. Dit hotel onderscheidt zich met zijn uitstekende faciliteiten, waaronder een verkwikkend overdekt zwembad. Het is de perfecte uitvalsbasis voor zowel de rustzoeker als de avonturier, met de skipistes op slechts een steenworp afstand.
Neuhaus Zillertal Resort
HotelNeuwirt
HotelSchloss Rosenegg
Hotel
De ligging
Kaiserfels ligt op een idyllische locatie ongeveer 1,5 km van het centrum van St. Johann in Tirol, omgeven door een landschap dat uitnodigt tot ontdekking. Het hotel is gemakkelijk te bereiken en biedt een perfecte mix van rust en toegankelijkheid. Met de pistes op slechts 10 meter afstand en uitstekende vervoersverbindingen binnen 50 meter, is het de ideale plek voor wintersportliefhebbers. Of je nu de voorkeur geeft aan wandelen, fietsen of skiën, de omgeving biedt voor elk wat wils. De afstand tot de luchthaven zorgt voor een zorgeloze reis naar deze prachtige bestemming.
Kaiserfels staat bekend om zijn uitgebreide faciliteiten die een onvergetelijke ervaring garanderen. Het hotel beschikt over een prachtig overdekt zwembad, waar vakantiegangers kunnen ontspannen en genieten van het water, ongeacht het seizoen. Bovendien wachten een fraai aangelegde tuin en een kinderspeelplaats op de jongere gasten, terwijl een fitnessstudio, biljart, darts en aerobics zorgen voor de nodige activiteit. Met faciliteiten toegankelijk voor rolstoelgebruikers, inclusief speciaal ontworpen kamers, zorgt Kaiserfels dat iedereen een comfortabel verblijf heeft. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, biedt de fietsverhuur de perfecte gelegenheid. Na een dag vol activiteiten kunnen vakantiegangers ontspannen in de spa, genieten van de sauna of zich laten verwennen met een massage.
In Kaiserfels genieten vakantiegangers van een culinaire ervaring met een verscheidenheid aan eet- en drinkgelegenheden. Het hotel biedt een restaurant en een bar waar heerlijke maaltijden en een breed scala aan drankjes geserveerd worden. Met de mogelijkheid om halfpension te boeken, kunnen vakantiegangers elke dag beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet en eindigen met een veelzijdig avondbuffet. Dieetwensen? Geen probleem, op aanvraag zijn er dieetgerechten, glutenvrije maaltijden en vegetarische opties beschikbaar. Live cooking is een bijzondere attractie die zorgt voor een onvergetelijke eetervaring.
Voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit biedt Kaiserfels toegankelijke faciliteiten om hun verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Helaas is het hotel niet altijd geschikt voor iedereen; specifieke behoeften kunnen het beste vooraf besproken worden om teleurstellingen te voorkomen. Betalingen kunnen gemakkelijk worden gedaan met de geaccepteerde Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Liften
Visa
Mastercard
Adresgegevens | 6b Winklschattseite 6b, A-6380 |
Kaiserfels
Modern hotel, geen typisch Oostenrijkse uitstraling. Kamers in het nieuwe gedeelte waren ruim en netjes. Zwembad is ruim maar water is echt (te) koud. Zeker voor kleinere kinderen. Tip voor hotel is wellicht een kinder glijbaan te plaatsen daar t hotel zich ook profileert als kids hotel. Restaurant is TOP! Elke dag VERS en ruime keus. Kinderbuffet zou iets afwisselender mogen. Geen drankjes (zelfs geen water) inbegrepen bij HP. Speeltuintje is aanwezig maar had iets groter gemogen. Ruimte is er buiten namelijk voldoende. Er is kinderanimatie aanwezig. Wij vonden het een prima hotel, wat stijfjes, maar hebben zeker een mooie vakantie gehad bij LTI Kaiserfels. Hotel is absoluut een aanrader voor iemand die centraal gelegen wil zitten en die houdt van een iets modernere inrichting met een meer dan goed buffet!
Het is een geweldig hotel. De service is prima, vriendelijk personeel,de ligging aan de piste fantastisch. Wij hadden 3 kamers in het oude gedeelte waar helaas de babyfoon van het hotel niet werkt dus waren we genoodzaakt om daar te blijven. De kamers hebben een update gehad en zijn erg mooi en schoon. Het ontbijt-en dinerbuffet waren in 1 woord fantastisch . Minpunt : een karaf water kost 4 euro en 1/4 liter wijn 9 euro. Dat vonden wij behoorlijk aan de prijs.
Wij hebben het Hotel als zeer prettig ervaren. Het hotel is modern sfeervol, netjes, schoon, heeft keurig personeel en een groot aantal faciliteiten. De sauna heeft een saunameester, het zwembad is ruim en warm en er is ook nog een mooie gym. De piste is een paar minuten lopen en door de sneeuwval was het mogelijk om tot aan de skikelder op de ski te blijven. Wij hadden kamers in het oude gedeelte. Deze kamers zijn netjes en schoon. Badkamer heeft een goede update gehad. Het avondbuffet is meer dan uitgebreid. Als je hier iets over hebt te klagen ben ik benieuwd wat je thuis zoal te eten krijgt. Wij waren in ieder geval zeer aangenaam verrast. Misschien geen typisch Oostenrijks hotel maar wel een hotel met een zekere allure, veel internationale gasten en een staf die mij de indruk geeft er alles aan te willen doen hun gasten tevreden te stellen.
Kaiserfels
Wintersport 2018, Klasse hotel en service direct aan de piste met gondel, stoel en sleepliften. Vanuit hier kun je de hele berg rond. Prijs is stevig maar met vriegboekkorting en gratis liftpassen a €200 per stuk prima te doen, wij waren in de nieuwbouw perfecte kamers
Vorige week een fantastische vakantie gehad ! We zijn er nu 2 keer geweest en heb alweer een aanvraag voor volgend jaar gedaan. Beter dan dit wordt het niet. Piste, skischool, skiverhuur, ski-berging alles direct bij/in het hotel !! Er is dit jaar een gondel naast het hotel gebouwd, top ! Na een dag skiën kun je lekker het zwembad induiken en gebruik maken van de wellness. De massages zijn ook heerlijk ! Het hotel is superschoon, modern en zeer stijlvol, ik hou hiervan. Het ontbijtbuffet en het diner is voortreffelijk, alles vers bereid en enorme keuze ! Wat verder opvalt is de ruimte in het hotel, in het restaurant, in de kamers, nergens heb je het gevoel dat je opgepropt zit. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en bescheiden. Kortom geen enkel minpuntje !