Laagste prijsgarantie

Gratt Schlössl

We hebben de beste aanbieders voor Aparthotel Gratt Schlössl voor je op een rij gezet:

6.8VoldoendeScore uit 18 reviews

Aparthotel info

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten
Meer aparthotel info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

18 Reviews over Gratt Schlössl

• 7Kupers17-03-2019

Best oké

Goede ligging kort bij centrum piste en trein en bus die overigens met gastekaart gratis binnen tirol is. Appartement was schoon op de gordijnen en vloerbedekking na. Keuken mooi compleet. De geur van het Nepal restaurant was echt heel heftig het leek of het door de ventilatie de kamer op kwam. Eigenaresse was aardig en als ze ergens mee kon helpen deed ze dit echter was ze slecht ter been en was er geen lift. Handdoeken moet je zelf even naar beneden brengen om te wisselen.

• 6Service
    • 6Prijs/kwaliteit
    • 7Kamers
    • 7Ligging t.o.v. pistes
    • 7Hygiëne
  • 2Mar04-03-2018

Voor ons nooit meer

Op de foto's van de site ziet het netjes uit maar in werkelijk is het wel heel anders. De vitrages zijn inmiddels donker grijs van viezigheid. Gordijnen vallen eraf zodra je ze dicht wil doen.. De slaapbank is te vies om op te zitten en over de vloerbedekking maar niet te beginnen. Geur van het restaurant is de hele dag in je appartement aanwezig..Helaas was dit appartement complex niet zoals het zich aanbied. De ligging is dan weer top!

• 1Service
    • 1Prijs/kwaliteit
    • 1Eten
    • 1Kamers
    • 9Ligging t.o.v. pistes
    • 1Hygiëne
  • 4Familie23-02-2018

Nooit meer!

Het appartement is erg gedateerd en een echte tegenvaller.

• 3Service
    • 3Prijs/kwaliteit
    • 2Eten
    • 3Kamers
    • 6Ligging t.o.v. pistes
    • 4Hygiëne
  • 9Jasmin09-04-2016

perfekt- passt alles

Freundlich und sauber , man fühlt sich perfekt aufgehoben

• 8Service
  • 9Tanja12-08-2011

zeker aan te bevelen!

Mooi schoon 2 persoons appartement. Aparte toilet,slaapkamer, badkamer met ligbad, zeer complete keuken (met oventje, magnetron, waterkoker,koffiezetapparaat) en balkon met zitje. Woonkamer met bank, tv en zithoek. In het hotel ook aanwezig een sauna, infrarood cabine, ligstoelen en bubbelbad, dit alles voor ons prive, wat een luxe! Ook het eten was heerlijk en goed verzorgd. Dit zelfs glutenvrij! Het gezellige centrum ligt om de hoek. Al met al heerlijke dagen gehad en voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

• 9Prijs/kwaliteit
  • 10Marco04-08-2011

Fantastisch hotel met grote kamers

Netjes correct en zeer schoon met grote kamers zeer gastvrij. Goed ontbijt

• 10Berni en Miranda29-07-2011

Super vakantieplek

In juli 2011 zijn we in Grattschlossl geweest..geweldig!! De super vriendelijke eigenaren, een Nederlander en zijn Oostenrijkse vrouw zijn erg gastvrij,altijd bereid te helpen, vriendelijk, en meteen in de weer als je iets wilt. Lekker uitgebreid ontbijtbuffet en ook sávonds kun je lekker eten in dit hotel De kamers zijn groot, schoon, fijne bedden, modern badkamertje en apart toilet. Geen last van treinverkeer zoals eerder omschreven.

• 10martie en catharina06-07-2011

zeer goed hotel

ik denk dat de slechte beoordeling van de vorige eigenaar komen want deze die er vanaf april pas de eigenaren zijn(hij nederlands zij oosterijks)is niets op aan te merken. van treinen en vrachtverkeer hebben wij weinig gemerkt,maar ja als je niets wilt horen moet je de volgende keer misschien niet in het centrum boeken. nee echt een leuke plek om naar toe te gaan ook in de zomer.

• 8Kelly30-12-2010

top appartement

Zeer groot appartement met goeie bedden. 2 badkamers, keuken en 3x 2 persoonsbedden. Eigenaren waren heel vriendelijk en je bent zo op de piste. Ik zelf ben een moeilijke eten, maar het eten was goed. Het ontbijt was erg uitgebreid en lekker. Relaxruimte was ook top. Je had daar een fitnessruimte, solarium, infraroodsauna en stoomsauna, bubbelbad en douches. En zoals beschreven staat dat je last hebt van het station en industriezone niets van waar. En echt industriezone is het niet, gewoon ene paar gebouwen! Topapartementen!

• 9Service
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 8Eten
  • 10leonie12-02-2010

Geweldig genoten

Een heerlijk hotel met prachtige mensen! Lekker huiselijk en heerlijk voor de kinderen, kunnen lekker hun gang gaan.

Afstand naar de piste is PRIMA!

Ik kan mij niet voorstellen dat het zo slecht is geweest dan die andere mensen aangeven, wij hebben geweldig genoten! Nou juist door de gastvrijheid en de betrokkenheid van de beheerders

• 10Ligging t.o.v. pistes

Aparthotel Gratt Schlössl info