Landhaus Schweiger
- Waardering
- Ruimte
Appartement info
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie18 maart (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenLogiesp.p. vanaf€ 889
- Ingrid en Jan Coenen28-01-2017
Ronduit genieten
Wij hebben nu voor het zesde jaar onze wintersportvakantie in Landhaus Schweiger doorgebracht. Het is ronduit goed. Mooi appartement, schoon, alles aanwezig, regelmatig schoon beddengoed en handdoeken. Skibus naar Soll stopt voor de deur, zelfs het lopen naar het dorp, een tocht van 2.8 km, is goed te doen. Het echtpaar wat beneden woont regelt alles. Zij zijn hartelijk, niets is te veel en je gaat iedere keer weer weg met wat lekkers en een paar mooie foto's die door der Klaus zijn gemaakt. Kortom een goede plek om te vertoeven. De slagroom op de skitaart.
- petra oosterhuis23-02-2015
Wij gaan zeker weer terug!
zijn zojuist terug van een hele fijne week bij landhaus Schweiger. Alles is er aanwezig en superschoon.de huisbaas en zijn vrouw maken het je naar je zin geen vraag is te gek! ze hebben zelfs twee keer in die week koek voor ons gebakken...heerlijk na een dagje skieen. Als je in Soll wilt skieen stopt de gratis bus voor het huis. wij zijn in Scheffau gaan skieen en dat was 3 minuutjes met de auto rijden. wij gaan zeker nog een keer terug!!
- Berpke7806-08-2010
Geweldig appartement
Geweldig ruim appartement, leuke beheerders die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Heerlijk rustig gelegen paar minuten van het centrum van Söll. Appartementen zijn pas een paar jaar oud en heel compleet ingericht.
Heerlijke dagen doorgebracht. Wij gaan beslist nog eens terug
Appartement Landhaus Schweiger info
Soort hotel