9.1FenomenaalScore uit 150 reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Sölden

9.1FenomenaalScore uit 150 reviews

Super vakantie gehad! Komen zeker terug.
Door Karin op 27-01-2022

Ontzettend fijne camping met heel vriendelijk personeel. Onze caravan werd door de eigenaar op een mooie hoger gelegen plek met prachtig uitzicht gebracht.

Een heerlijke vakantie in het prachtige Sölden
Door Lisanne van Velden op 01-10-2021

Afgelopen augustus 12 dagen op de camping verbracht, zeer vriendelijk geholpen en het sanitairgebouw was altijd keurig netjes. De ligging van de camping is top (in de buurt van de gondel en restaurants). Wij komen zeker terug.

Heerlijke vakantie in het prachtige Sölden
Door Lisanne van Velden op 01-10-2021

Gemengde gevoelens
Door Kris van gucht op 27-12-2019

We betaalden 55 € per nacht wat heel duur is . Plaatsen heel klein, eerder een parking gevoel dan een camping gevoel . Wij hadden geluk, wij stonden op een soort geasfalteerde ondergrond met losse kleine asfaltsteentjes, niet leuk voor binnen te stappen in de camper . Maar dat was nog niks vergeleken met andere plaatsen, die werkelijk eerder op een modderbad leken, dan op een camperplaats . Electriciteit zeer duur, we hadden er ook geen controle over, hoeveel we verbruikt hadden, de metertjes zijn niet toegangkelijk voor de gebruiker, men moet maar geloven wat er op de afrekening staat . Personeel niet echt vriendelijk . Positief punt is het sanitair, heel netjes en moderne infrastructuur, gebruik van douche is onbeperkt. De camping is heel goed gelegen dicht bij het centrum Solden is niet bepaald goedkoop, de camping evenmin . We hadden geen wauw gevoel, maarja er is immers geen alternatief .

Nooit meer!
Door Geert op 13-08-2019

De camping viel heel erg tegen, super kleine plaatsen. De één verdringt de ander van z'n plek. Auto moet ook nog op de plek staan, maar dat kan niet. Die staan dus op de paden en belemmeren weer andere campinggasten. Hier en daar heel steil, met als gevolg dat auto's met caravans er niet bij opkomen. Medewerkers zijn kortaf en niet echt behulpzaam. Na vertrek bleek de rekening ook nog eens niet te kloppen, teveel betaald. Voor gezinnen met kinderen is er niks te doen voor de kinderen en ze hebben er ook niet de ruimte. Wel prima schoon sanitair en natuurlijk een prachtige omgeving. Maar niet meer op deze camping.

Mooie ligging, goed sanitair
Door Leonie Wijker op 31-07-2019

Mooie, centraal gelegen camping. Rustig, op het geluid van de rivier na. Fantastisch uitzicht. gelegen naast de gondel. Supersanitair! We werden heel goed geholpen door de mensen van de camping toen de toegewezen plek wel heel smal bleek voor de caravan... Er is verder niet zo veelte doen op de camping voor tieners, maar in de omgeving is er van alles sportiefs te doen!

Camping-informatie
Naturistencamping