We hebben de beste aanbieders voor VAYA St. Anton voor je op een rij gezet:
E-mailadres | |
Adresgegevens | Untere Nassereinerstraße 8, A-6580 |
Website |
VAYA St. Anton
Prima appartement. Modern ingericht en schoon. Alles aanwezig om zelf te kokkerellen. Wij verbleven hier tijdens de voorjaarsvakantie voor een aantal dagen skiën. Op loopafstand van lift. Wij hebben wel een depot gehuurd voor ski's en schoenen. Personeel Vaya heel attent en vriendelijk. Zou het zo weer boeken.
Schoon, netjes, modern, verzorgd en gastvrij. Leuk detail je tv staat ingesteld op je nationaliteit. Bij de receptie stond een gastheer die tijd en moeite nam om je verder te helpen met je vragen.
Verbeteringen? Kamers waren ‘s nachts aan de warme kant.
Heerlijke week gehad in Vaya St. Anton! Prachtig appartement met geweldig uitzicht. Alles top in orde. Skibus stopt bijna voor de deur, dus afstand tot 1 van beide gondels geen probleem. Het skigebied is wel echt voor gevorderde. Wij waren met onze 4 pubers die al van kleins af aan op de latten/board staan, dus voor ons geen probleem. Als we weer naar St. Anton gaan, zou ik wederom Vaya boeken.

VAYA St. Anton
Heerlijk luxe onderkomen! Mooi ingericht. Een lekker plekje om thuis te komen na een actieve dag op de piste. Het stukje naar de lift lopen, had iets korter gekund. Maar het fijne verblijf maakte dit weer goed😊.
Cafe | Beschikbaar |
Bars | Niet beschikbaar |