8.7FantastischScore uit 17 reviews

Wildschönau

8.7FantastischScore uit 17 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Prachtige plek om op vakantie te gaan
Door Jaap Groot op 05-09-2016

De omgeving is prachtig. Zowel in de zomer als in de winter is het hier prima vertoeven. Genoeg hotels en restaurants.

Fantastischer ort
Door Pot op 06-03-2016

Super haus und umgebung. Gut fur kinder

Perfect, volgend jaar weer!
Door Peters op 04-03-2016

Het huisje is ruim, lekker warm, goed voorzien van alle gemakken en comfortabel! Een ruime hal waar je alle ruimte hebt om de skikleding uit te trekken. Grote slaapkamers en een zeer mooie omgeving! Perfecte loopafstand tot piste en zeer vriendelijke eigenaren. Wij hebben weer geboekt voor volgend jaar.

Verrassend leuke locatie
Door Esther op 11-08-2015

Comf. vakantiehuis, schuin naast Vicky Appartments, hier bevindt zich de receptie&saunagelegenheid. Wij hadden 2e huisje met privé tuin(tje), aan voorzijde speelplaats voor kids en open veld. Aan achterzijde vrijwel geen uitzicht, tuin grenzend aan ander pand van lokale bewoners en speelveld van ander hotel. Inrichting van huis prima, gezellig, ruim. Wij waren met z'n 3-en. Met z'n 6-en zou woonkamer niet echt groot zijn, eetgelegenheid prima, keuken qua bestek en glasservice soms wat krap bemeten. Ons huisje lag prima, er zijn enkele huisjes wat dichter naar de doorgaande weg toe die iets minder privacy hebben in tuin, maar dat zijn er slechts enkele.
Bedden zien er leuk uit, maar zijn niet geweldig van comfort.
Top:Comfortabel, incl. afwas- & wasmachine, broodjesservice, vlakbij lift, Spar, pin, eetgelegenheden, mooie omgeving.

mooi startpunt voor verkenning Kitzbuhler Alpen
Door keldertje1978 op 08-07-2015

De houten vakantiehuisjes zijn in het centrum van Niederau gelegen, dicht bij de doorgaande weg. Dit veroorzaakt enige geluidshinder, vooral 's morgens in de spits. Ook is in de directe omgeving een soort 'jeugdherberg' gevestigd, waar bij mooi weer tot na 11 uur luidruchtig wordt gebarbecued.
De huisjes zijn netjes en schoon, de bedden echter erg hard en lagen niet erg confortabel. De keuken en huiskamer zijn netjes, enkel de bank vertoont doorzitplekken, waardoor je niet op elke plek lekker kon zitten.
Het tuintje is klein, maar voldoet prima (ook met kleine kinderen), alleen is het jammer dat vanuit huis en tuin geen mooi uitzicht is. Wat dat betreft zijn de huisjes net verkeerd om gebouwd.
In de directe omgeving zijn voldoende eetmogelijkheden. Bij hotel Schneeberger kun je prima eten! Deze zit op 50 meter afstand.

Schitterend huisje, compleet, schoon en verzorgd
Door Dirk Krol op 31-08-2014

Heerlijke zomervakantie met 2 jonge kinderen. Huisje is lekker ruim, heel schoon en compleet. De omgeving is schitterend, met de gastenkaart toegang tot mooie liften en andere leuke activiteiten.

De service is heel goed en de mensen zijn heel vriendelijk en gastvrij.

Kanttekening aan het huis is dat de inventaris niet overdadig is. Zo is er maar 1 koekenpan en missen bewaarbussen voor bijvoorbeeld koffie.

We gaan hier zeker vaker heen.