Sonnschein

We hebben de beste aanbieders voor Sonnschein voor je op een rij gezet:
Pachmair 1453 apart resort
Skilift: 300m
Treinstation: 7000m
Adresgegevens | Sonnhangweg 5, A 6314 |
Sonnschein
Dit is een heerlijk hotel, in de buurt van de piste en de skilift.
Het hotel is netjes, eten was prima en personeel erg vriendelijk. Zeker een aanrader!
Super te spreken over deze accommodatie! Het waren erg ruime kamers met een balkon met prachtig uitzicht! Het bed was groot, lag goed en ik heb daarom erg goed geslapen, om ‘s morgens aan een zeer goed ontbijt te beginnen wat bestond uit een uitgebreid buffet. De medewerkers van het hotel waren ook vriendelijk en behulpzaam en we hebben nog kunnen genieten in het zwembad na het skiën. Al met al een geslaagde wintersport vakantie gehad hier!
gewoon super ! mooi hotel, vriendelijk personeel , goed eten ,
na alle negatieve verhalen gelezen te hebben ben ik het daar niet mee eens !
eten was goed maar wat met altijd al zegt ,wat een boer niet kent dat vreet hij niet .
eten was goed ! hotel is netjes en schoon ! personeel is vriendelijk ! kamer die wij hadden was zeer ruim , netjes en schoon ! loop afstand naar de piste valt best wel mee . wij hebben daar een top vakantie gehad . als ik weer naar Niederau zal gaan boek ik weer dit hotel idd veel engelse maar wat maakt dat uit ? of er nou engels in dat hotel zitten of mensen uit frankrijk.polen,duitsland ,belgie enz enz het ws geen bus met jonge kinderen ,het waren rustige mensen !

Sonnschein
Wij zijn al meerdere malen naar Oostenrijk geweest naar 4sterrenhotels, altijd super behalve dit: vol gepensionneerden(en wij met 3 kinderen en in het zwembad, dat gaat niet samen), minigolf niet bespeelbaar(niet onderhouden), zwembad buiten vies en bij mooi weer stond het leeg, kindermenu eentonig en slecht, zwarte pizza, oud brood bij soep, geen verse desserten(diepvries), nog geen ijsje voor de kinderen, gastarbeiders(geen Oostenrijkers) die er werken en niet vriendelijk, slechte bediening, speelkamer werd nooit opgeruimd, laat staan gepoetst! Bij vertrek nog geen "goede reis". Eigenlijk te veel om op te noemen. Zeker geen aanrader, wij gaan zeker niet terug en gaan het niet aanprijzen. 2 sterren is het waard, maar geen 4!!!!!
In de boeken staat: skiën tot aan het hotel. Totaal niet waar!! Men dient je te verplaatsen te voet of beter met de auto naar het skigebied van Niederau. Dit gebied telt echter maar een aantal pistes. Voor 75 % van de pistes dien je een verre verplaatsing met de auto (15 minuten) of met de skibus te maken (20 minuten). De skipistes zijn meestal wel van goede kwaliteit alsook de liften op het domein. Het hotel zelf heeft mooie grote authentieke kamers. We hebben hier heerlijk geslapen en ondervonden geen nachtlawaai ter plaatse. Ook heeft het heel vriendelijk personeel en een mooie verzorgde welness met vanaf dag 2 lekker warm zwembadwater. Het eten is echter zeker geen 4 * waard. Het is heel eentonig: ontbijt zeer beperkt en altijd hetzelfde en bij het avondeten zijn de keuzemenu's verre van origineel en hoogstaand. Ook het groentenbuffet is heel de week hetzelfde en heeft weinig keuzes. We hebben een leuke skivakantie gehad, maar volgende keer beter skigebied en betere keuken.
Geweldig Hotel, goed eten, fijn personeel, gezellige bar, zwembad voor de kinderen en iedere avond een film.