Residenz Drachenstein

We hebben de beste aanbieders voor Residenz Drachenstein voor je op een rij gezet:
Residenz Drachenstein
Prachtig appartement! Schoon, ruim en fijne bedden. Superlief welkomstpakket en fijne info door nederlandse hosten wat er te doen is in de omgeving. Je kunt hier wel elektrisch laden maar dan betaal je 50 euro voor een volle tank. Andere goedkopere mogelijkheden zijn in de buurt. Plaatsje heeft weinig winkels, wel 2 supermarkten . Prachtige wandelomgeving . Aanrader dus als je van rust houdt!
Een geweldige bestemming, prachtig appartement ,schoon en luxe,heerlijk om te wandelen. De ontvangst door Ge en Jolanda was super en zeer gastvrij.
Top accommodatie, van alle gemakken voorzien. Het 5 persoonsappartement was zeer ruim en gevestigd op de begane grond. Geen balkon dus maar wel een enorm terras, echt genieten dus! Ook erg prettig dat het appartement was voorzien van een kleine wasmachine, met een kleine van bijna 2, erg handig. Als je komt voor rust, ruimte en luxe ben je hier aan het goede adres. Het dorp stelt niet veel voor, niet echt een centrum met allerlei winkels. Het aantal restaurants is ook vrij beperkt dus als je echt iets wil, zul je toch wat rond moeten toeren wat overigens geen straf is in het mooi landschap

Residenz Drachenstein
Een mooi, rustig gelegen appartementencomplex. Je voelt je er gelijk thuis, en er is alle comfort die je maar kunt bedenken. De beheerders zijn heel gastvrij en denken met je mee. We kregen een leuk welkomstpakket. Verder hebben we ook enorm geboft met het weer. Kortom: een echte aanrader!
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Cafe | Niet beschikbaar |