8.9FantastischScore uit 37 reviews

Post

8.9FantastischScore uit 39 reviews

Fanatisch
Door Yvonne Waanders op 24-08-2023

Prachtig hotel vriendelijk personeel top locatie en lekker gegeten.

Uitstekend
Door Peter op 01-03-2017

Uitstekend hotel. Prachtig uitzicht, traditionele inrichting, vriendelijk en behulpzaam personeel, goede keuken met gevarieerde maaltijden (ook voor kinderen). Goede en zeer schone kamers al mag de temperatuur wel wat lager afgesteld worden (thermostaat niet aanwezig op de kamer). Zwembad is prima (28 graden) en sauna (Fins en Turks) doet niet onder voor wat we in Nederland gewend zijn. Skibus op enkele meters en deze brengt je in 10 minuten naar het dalstation van de Bergkastelbahn.

Goed Hotel
Door Maurice op 27-02-2017

Goed hotel met keurige bediening. Ski bus op ongeveer 50 meter. Kamers zijn verzorgd en de maaltijden zijn gevarieerd en van goede kwaliteit. Een hotel met uitstekende prijs kwaliteit. 4* waard.

Post

Waanzinnig goed
Door Henk Verdonschot op 30-08-2015
Onbekend reisgezelschap

Schitterende zomerwandelingen vanuit een super hotel. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam, vrolijk.....enz. en je slaapt, doucht, eet, drinkt.....enz. er ontzettend goed. Wifi-verbinding is niet optimaal en bij aankomst en vertrek is er geen kofferruimte, maar dit vind ik eigenlijk helemaal niet erg. Maar ja, om toch iets minder goed aan te geven, dan dat maar. Voeg geen mooie foto's toe, ga zelf maar kijken!!!!

Toppie voornamelijk een beste keuken en leuke bar!
Door Petet van Zujjlen op 22-07-2015

Voor de 2e keer geweldig geweest. Goede service met een top keuken en een leuke bar. Wordt veel gedaan aan activiteiten.

Culinair hotel
Door Laurens op 02-02-2014

Hotel Post vinden wij een luxe hotel met een vriendelijke sfeer. Het personeel is erg behulpzaam. De kamers zijn ruim en hebben goede bedden met slappe kussens. Het eten is voor mensen die van culinaire hapjes houden. Als je voor een snitzel gaat kun je dit beter niet boeken. Wij vonden het even wennen maar toch wel lekker. Het zijn kleine gerechtjes maar toch genoeg.

Soort hotel
Kleinschalig