Alpenhof
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor Neue Post voor je op een rij gezet:
Wir haben bereits zum zweiten mal 5 schöne Urlaubstage im Hotel Neue Post verbracht. Die erstklassige Lage und Ausstattung des Hotels, sowie die hervorragende Küche ist besonders zu loben. Das Frühstück ist klasse! Das Personal ist sehr freundlich! Wir werden gerne wieder kommen.
Ik vond alles goed personeel heel vriendelijk en behulpzaam echt iedereen die daar werkt is aardig! En het eten is geweldig
Nice staff nice rooms Beautiful Hotel with amazing spa area We will be there next year again
We had a very nice holiday in Mayrhofen. This hotel offers all you need. We will come back. Fam. Beck
Wij hebben ons als hotelgast niet welkom gevoelen., Waarom niet? Omdat je in een stads hotel zit met openbaar restaurant en cafe:,de niet hotelgasten gaan altijd voor.,kom je om 16.30 terug van ski-en kun je geen drankje bestellen want de bar gaat om 17.00 uur open:. Als je na het diner een drankje wil nuttigen en een kaartspelletje wil spelen dan let op: dit mag niet!! Je moet dan naar de eerste etage naar de lounge, gezellig, open haard die nooit aan is en geen bediening:, ons is meerdere malen verzocht de bar te verlaten, niet voor gezinnen. Een bar waar overigens gewoon gerookt mag worden. Wat een gastvrijheid! Nooit komen wij nog hier!
Neue Post is een zeer net en schoon hotel, Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Een heel goed ontbijt, warm eten wordt bereid met eigen produkten, iedere dag een lekker saladebuffet. Er is een zwembad, een sauna, en fitnessruimte. Voor de liefhebbers is er iedere avond gezelligheid aan de bar met DJ Stevie, hij krijgt er de stemming wel in. Nu drie jaar geweest en volgend jaar weer terug.
Totaal aantal kamers | 100 |
EC-kaart | Beschikbaar |