Edelweiss
Hotel is een plaats waar je thuis voelt en waar je iedere keer weer naar toe gaat
super bediening aan tafel, bij goed weder kan men kiezen voor zowel binnen als buiten eten. Super 30 gr zwembad binnen en buiten. Heel propere kamer en badkamer. een gezellige hof en heel rustig gelegen 't is de 2 de keer dat we bij Edenlehen op vakantie komen en zullen zeker nog terugkomen. Het eten is hier fantastisch. Het is in de verre omtrek ideaal om te fietsen op elk niveau
Op dit hotel is niks Aan te merken, Schoon, vriendelijk personeel, wij had den een Kamer type ahorn , zeer ruim, met grote badkamer met bad en douche
In dit hotel en restaurant draait het om het tevreden stellen van de klant. Iedereen is vriendelijk, je wordt overal begroet en voelt je welkom zonder overdrijving. De kamers zijn prachtig, schoon en smaakvol ingericht. Groot balkon, schitterend uitzicht. Restauratie is voortreffelijk. Men heeft een eigen slagerij en gebruikt biologische producten. De gerechten zijn uitstekend en de wijnkaart is verzorgd met een balans van Oostenrijkse, Italiaanse, Franse en Spaanse wijnen. In de bar biedt men eigen gemaakte eau de vie/schnaps aan. Een uitstekende wellness, verwarmd zwembad, gym, alles gloednieuw. En dat allemaal voor een bijzonder redelijke prijs. Een top aanrader!
Top Hotel met een luxe zwembad van 33 gr op een mooie locatie super lekker eten- Vriendelijk personeel- alles was heel proper Wij zijn volledig ontspannen naar huis gegaan na een week Edenlehen
met veel dank aan fam Hundsbichler en het voltallige Team
Accommodatie verdeeld in een nieuw en een oud gedeelte. Wij zaten in het oude gedeelte. Kamer mooi, badkamer klein en zeer gedateerd. In een ligbad douchen is niet echt comfortabel. Ontbijt prima. Beetje dringen door onpraktische indeling. Eten redelijk en ook niet meer dan dat. Zwembad en Sauna mooi. Personeel erg vriendelijk daar kan de leiding wat van leren. Zelden zulke onsympathieke mensen tegen gekomen op mijn vakantie. Voor het afrekenen hebben ze een apart systeem, wat inhoud dat je in de ochtend de bonnetjes moet controleren van de avond daarvoor. Bij ons is dit bijna geen een keer goed gegaan en van ander die naast ons zaten aan een ander tafeltje ook niet. Als je dan zei dat het geen bonnetje van ons was werd je kwaad en wantrouwig aangekeken of je de boel zat te belazeren. Heel vervelend hoe dit werd gedaan. Verder heeft de leidig zich geen een keer laten zien bij ons. Nooit meer hier heen.
Totaal aantal kamers | 75 |
Huisdieren | Beschikbaar |