Edelweiss
We waren hier de eerste week januari voor een skivakantie met het gezin. Geweldig hotel! Nieuwe (sinds zomer 2021) suite "Familienglück" incl. aparte slaapkamer met stapelbed voor de kinderen. In de suite zelf veel opbergruimte voor kleding, ruime badkamer incl aparte douche en ligbad, zithoek met bank en 2 stoelen en een apart loungebank. Badjassen, slippers en badlakens aanwezig op de kamer en vrij te gebruiken.
Zwembad en Wellness. Nieuw sinds zomer 2021, erg mooi ingericht. Het zwembad deels binnen en loopt door naar een groter deel buiten, was top!
Ook het eten zeer uitgebreid, smaakvol en altijd voldoende. Bij het diner keuze uit 4 hoofdgerechten a la carte. Voor de kinderen een apart buffet met iedere dag ander eten.
Skibus: Direct voor het hotel komt de bus die na slechts 1 tussenstop (station) bij de Penkenbahn aankomt, aan de achterzijde waar je direct de roltrap. We hebben gemeten: Na 15min sta je bovenop Penken!
Het hotel is fantastisch. Heel goed eten, goede service. Mooie Spa en zwembad. Ligt rustig in mayrhofen. Je bent binnen 20 min rijden bij de gletsjer. Leuke indoor playground en gameroom. Mijn zoon van 7 vond het een super leuk hotel. Kamer super de luxe en ruim. Met fantastisch groot balkon in de zon.
Bijzonder goed ervaren!Mooi hotel , met geweldige keuze menu.Wij komen zeker terug !
Heel mooi hotel super verzorgd alles . Eten was top ,zwembad ,sauna ,zelfs badjassen en badhanddoeken en tas erbij. Het was alleen erg warm op de kamer terwijl het buiten toch rond de 24 graden was. Maar verder alles super we komen zeker nog een keer terug.
Heel mooi hotel alles was super verzorgd. Personeel heel vriendelijk. Eten was top zwembad ,sauna ,niks ontbrak. Alleen op de kamers was het best warm terwijl het buiten rond de 24 graden was.Maar verder een super hotel ,kom zeker nog een keer.
Alles was super verzorgd eten ,zwembad, sauna,vriendelijke bediening. De badjas en de tas en handdoeken voor bij de sauna en zwembad. We hebben echt genoten.Als ik een minpuntje kan verzinnen dan is het dat het op de kamer warm was ondanks dat het buiten toch niet zo heet was..Maar verder was nogmaals alles super ,we komen zeker nog een keer terug.
Totaal aantal kamers | 100 |
Huisdieren | Beschikbaar |