8.8FantastischScore uit 6 reviews

Gisela

8.8FantastischScore uit 6 reviews

Prima overnachtig op doorreis
Door Beau op 14-08-2022

We hebben hier overnacht op doorreis naar Italië. Vriendelijk personeel. Lastig een parkeerplaats te vinden met de vouwwagen. Dat is uiteindelijk gelukt in de parkeergarage aan de andere kant van de rivier. We kregen een gratis uitrijkaart van de receptie.

Hotel is schoon en heeft goede bedden. Wij zaten aan de achterkant waar het vrij stil bleef ‘s nachts. Dat was fijn zodat de ramen open konden blijven. Er is namelijk geen airco. De volgende ochtend prima kunnen ontbijten en onze weg vervolgt.

Prima!
Door Jet op 11-01-2019

Fijn hotel met aardige mensen. Wij waren op doorreis naar Italië en hebben hier 1 nacht geslapen. Prima ontbijt en op loopafstand van het centrum. Tegenover het hotel is een trein/bus station maar daar hebben wij geen last van gehad. Kortom: gewoon prima!

Prima hotel
Door Vincent op 07-08-2015

Hier onlangs 1 overnachting gehad op terugreis vanuit Italie. Degelijk hotel, nette ruime (familie)kamer, aardig en behulpzaam personeel. Goede centrale ligging. Het door het personeel geadviseerde restaurant (Purlepaus) was erg goed. Parkeerplaatsen voor de deur. Ontbijt beperkt maar goed.

Gisela

Great hospitality
Door Naam Naam op 10-02-2013
Zakelijk gereisd

Place to stay for all ages and employees are very open and friendly

Eenvoudig hotel, aardig personeel
Door Annemarieke op 11-03-2012

Wij hebben een overnachting voor de wintersportvakantie bij Hotel Gisela gehad. Een eenvoudig hotel dicht bij het centrum. De kamer was eenvoudig maar schoon. Tegenover het hotel zit het station en direct naast het hotel zit een barretje. 's Avonds tot laat hadden was er dus veel lawaai buiten van kroeggangers die de bar verlieten en treinen die af en aan reden. Ramen dicht dus. Het ontbijt was prima voor elkaar met heerlijk verse broodjes. Personeel was hulpvaardig.

Mooi, oud pand
Door Rutger de Groot op 07-02-2010

Hotel Gisela is ideaal als tussenstop naar de alpen. Ligt vlak bij het centrum en is makkelijk bereikbaar. Aardige, hulpvaardig personeel. Parkeerplaats voor de deur. Kamers zijn simpel, maar schoon. Ontbijt in het naastgelegen restaurant is goed.

Beschikbaar

Bars