9.5FenomenaalScore uit 5 reviews

Hotel info

• Draadloos internet

Berghotel Hinterduxerhof

9.5FenomenaalScore uit 5 reviews

Gemoedelijk, heerlijk eten, fantastische service!
Door Renee Dommerholt op 21-03-2023

Zelf kwam ik als klein meisje zomer en winter in dit hotel en tegenwoordig nemen we onze eigen kinderen hier mee naar toe. Dus als bijna 40 jaar bezoeken we de Hinterdux. De ligging is fantastisch, midden op een berg in de natuur. Direct gelegen aan een belevingspad voor kinderen en andere mooie wandelpaden. Met 20 minuutjes rijden ben je bij het skigebied Söll/Scheffau. De meeste kamers zijn gerenoveerd in typisch Oostenrijkse stijl. De wifi is goed. Het eten is typisch Oostenrijks, goede porties en huisgemaakt. Wij boeken altijd met halfpension. De prijs/kwaliteit is echt fantastisch, zo vind je ze niet meer!

Een aanrader voor authentiek en echt Oostenrijks
Door M.M.P. de Wit op 06-03-2023

Het weggetje ernaar toe is met sneeuw een uitdaging zonder kettingen. Het hotel is mooi gelegen op een berg. De gastvrouw was ontzettend gastvrij, vriendelijk en met hart voor haar zaak. Het eten was eenvoudig, maar huisgemaakt, echt Oostenrijks en erg goed. Het hotel is gezellig Oostenrijks. De bedden zijn goed, de kamers waren schoon. We hebben ervan genoten.

Geweldig hotel!
Door Anne op 04-03-2023

Zeer tevreden! Kamers zijn heel hygienisch. Heel goed en gevarieerd eten. Vriendelijke eigenaren. Prachtig uitzicht en locatie. Skigebied in de buurt is heel groot en ook voor wandelaars is het een prachtig gebied. Echt een top vakantie gehad!

Fantastisch traditioneel Oostenrijks hoteletje
Door Henny Bemelmans op 29-08-2021

Mooi traditioneel familie hotelletje. Ruime kamers met een mooi balkon met mooi uitzicht. Wel een kleine ouderwetse badkamer, maar dat vonden wij niet erg. Hotel was geheel in de Oostenrijkse sfeer. We kregen van het hotel de Kufsteinpas waarmee we gratis de burcht inkonden en in de kaiserslift.

Prima hotel. Waar voor je geld.
Door Miriam op 21-02-2015

Mooi en schoon hotel, mooie ruime kamers. Wel een kleine uitdaging om bij het hotel te komen je moet namelijk een smalle bergweg op. (Sneeuwkettingen vereist) eten is prima. Ontbijt ook lekker. Je kunt vanuit het hotel niet zo gemakkelijk naar Kufstein.

Soort hotel
Adults only