Fijn verblijf! We hadden half pension, ontzettend lekker gegeten elke dag! Kamers zijn wat gedateerd. Er zitten 3 skigebieden in de buurt, op 7-15-30 min rijden. Voor het gasthoff vertrekt een skibus. Na de tijd kun je heerlijk in de sauna en is een warmhoudt systeem voor je skischoenen. Er is geen zwembad aanwezig.
nicht gefallen:Frühstück kein Obst, keine Abwechslung bei Auswahl,Zimmer alt,unsauber,kein Spiegel,keine Ablage in der Dusche,alte Wasserhähne.keine Ablage für kosmetika,ein uralt Hocker.Bei Ankunft keine anständige Begrüssung,das Wirteehepaar hilt es nicht für notwendig sich vorzustellen,ich würde keine Freunde da hinschicken,nicht zu empfehlen.Das Essen lieblos serviert.
Goed ontbijt, prima avondeten, gezelligheid in Oostenrijkse sfeer . parkeerplaats voor de deur , wij reden zelf elke dag naar hoch fügen prachtige panorama route. Sneeuwzeker en niet wachten bij de gondels.
Zeer vriendelijke mensen met schattige kinderen, het eten was er buiten gewoon lekker,ook het personeel was uit het goede hout gesneden, We gaan zeker nog terug
Wij hebben een supermooie week gehad in Gasthof Hamberg. De kamer was netjes met een mooi balkon. De badkamer wel wat gedateerd maar dagelijks heel schoon. Ontbijt was goed, we hebben elke avond genoten van het keuzemenu! We kregen ontzettend fijne fietsen, hebben ze dagelijks gebruikt. Mooi langs de Ziller en Inn gefietst. Een Gasthof met een goede prijs-kwaliteit verhouding. We komen graag nog eens terug!
Bij binnenkomst werden welkom geheten door walm van nicotine en frituurvet. In de stübe wordt gerookt en alle deuren staan open. BAH! De (bad)kamer ontzettend oubollig, maar super schoon en prima bed. More inclusief geboekt, maar dat stelde niks voor. Tussen 15.00 en 16.00 koffie met kuchen, maar als we om 16.15 terugkwamen van een fietstocht, kon het niet meer. Hetzelfde geneuzel deed zich voor met het drinken bij het eten. E bikes waren prima. We hebben heerlijk gefietst. Beetje jammer wel.
Soort hotel
Adults only | Beschikbaar |