8FantastischScore uit 58 reviews

Alpengasthof Grieserhof

8FantastischScore uit 60 reviews

Hotel middenin een ansichtkaart
Door Ruud op 25-03-2020

Wat een onwijs leuke locatie om als beginpunt te gebruiken voor een ski,wandel,fiets,luier en cultuur vakantie. Getrickerd door het programma ,ik vertrek , bij de fam Hammink terecht gekomen. Na het hoog seizoen konden we ook van dinsdag tot maandag boeken waardoor je voor een appel en een ei met Transavia op Innsbruck vliegt. We hadden voor 280 euro de hele week een huurauto wel makkelijk met skien maar niet noodzakelijk omdat de bus voor de deur stopt. We huurde een complete skiuitrusting voor 9 euro per dag. Het is echt een familie hotel zo kan het gebeuren dat je s,avonds met een van de kinderen zit te ganzenborden . Voor een kleine meerprijs kan je ook half pension nemen. In de knusse bar heb je een fantastisch uitzicht op de verlichte loipe en de bergen kamer is schoon en eenvoudig de stube met originele houtkachel is behagelijk wat we hier miste was een lekker zitje om een beetje te lezen of tv te kijken.

Prima betaalbaar hotel
Door Wim Ribberink op 20-02-2020

Gemoedelijk hotel met Nederlandse echtpaar als eigenaren. Mooie uitvalsbasis voor wandeltochten en wintersporten.

Prima
Door Joris op 13-08-2019

Mooie locatie, zoals je van een Tirools bergdorpje verwacht. Typisch Oostenrijkse huizen in een groen dal omringt door hooggebergte. Weiland en kabbelende beekje achter het hotel en de koebellen in de verte maken het compleet. Wel erg rustig. Diner is goed en voordelig, ontbijt in orde al had er iets meer keuze aan beleg mogen zijn (bv. ham, chocopasta, gebakken/geroerd eitje..) Mooi typisch Oostenrijks gebouw, onze kamer was ruim en schoon, inrichting wel wat gedateerd. De kamers worden 1 voor 1 gerenoveerd, de eerste zijn intussen klaar. Buitenterras en mini-speeltuintje aanwezig. Voldoende parkeergelegenheid. Eigenaren zijn een jong Vlaams gezin, vriendelijk en gemoedelijk. 25 min. rijden naar het mooie en gezellige Innsbruck, 15 min. naar de route Fernpas/Brennerpas dus prima geschikt voor een overnachting op weg naar Italië, maar ook voor wandelaars en motorrijders. Vlakbij het Kühtai Skigebied, dus ook voor (budget)wintersport.

Fantastisch
Door Kathleen en Geert op 08-10-2018

Heel lekker eten, keuzemenu. Gemakkelijk dat de eigenaars Nederlands praten. Ruime kamers. Kregen veel tips over wandelingen en bezienswaardigheden. Kleine spar in de buurt, voor grotere winkel moet je wat verder rijden.

Gelukkig maar 1 nacht
Door Nienke op 27-08-2018

na alle positieve reacties hier gelezen te hebben, viel ons het hotel erg tegen. Gelukkig was het maar 1 nacht, de vriendelijkheid en warme ontvangst hebben wij niet gehad. Er zit een kleine speeltuin bij. Door file kwamen wij later aan dan verwacht, maar dit was een geluk bij een ongeluk. Wij hadden hier ons echt niet een middag kunnen vermaken. Het avondeten was prima. Het ontbijt summier. De kamers en gangen in het hotel zijn niet netjes afgewerkt. Restaurant e.d. ziet er prima uit. Als wij weer een hotel zoeken als tussenstop wordt het niet deze!

Nog nooit zo lekker gegeten!
Door Jenneke op 04-03-2017

We hebben een super week gehad. Vriendelijke (Nederlandse) eigenaren volgens mij mag en kan alles. Nog nooit zo lekker gegeten jammer dat de week voorbij is gevlogen.

Huisdieren

Room service