Landhaus Staudacher

We hebben de beste aanbieders voor Landhaus Staudacher voor je op een rij gezet:
Landhaus Staudacher
Hans en Gretl zijn zeer aardige mensen, allervriendelijkst ontvangst. Klein ontbijtbuffet maar alles staat er en Gretl vraagt meermalen of er nog iets nodig is. Prachtige omgeving en zeer veel wandel mogelijkheden. Via de gästekarte mag je gratis gebruik maken van 2 bergliften tot 2200 mtr , alleen zomers. , zo vaak als je wilt. En gratis met de bus. Er is geen restaurant maar soep en broodje met worst en/ ei kan Gretl klaarmaken. Er zijn genoeg restaurantjes in Gerlos en een supermarkt Spar. We hebben ons 14 dagen prima vermaakt net vele bergwandelingen en dagje naar Mayrhofen is ook een aanrader, eveneens de Zillertaler Hochstrasse ( tol) , schitterend. Zo ook de Krimml Wasserfälle.
De eigenaren Hans en Gretel Staudacher zijn zeer vrolijke en behulpzame mensen, je kan met vragen altijd bij ze terrecht, zomers is de omgeving prachtig, de kabelbaan in Gerlos en konigsleiten zaten bij de prijs inbegrepen zoals op hun website staat. Verder is er rekening gehouden met kinderen, er zijn skelters en een trampoline aanwezig, ook de verzorging van het paardje Lisl, en af en toe een stukje rijden onder begeleiding van Hans is voor de kinderen prachtig. In Gerlos op loop afstand zijn verschillende eetgelegenheden te vinden met heerlijk eten voor nog betaalbare prijzen. Een aanrader is de waterval, denk dan wel aan goed schoeisel, wij hebben ons door een taxi boven op de berg laten afzetten voor 11 euro per persoon, ik had de berg echt niet kunnen oplopen met mijn 69 jaar, maar er vanaf lopen is goed te doen, echt prachtig. Al met al met mijn vrouw, een heerlijke zomervakantie gehad. Bedankt Hans en Gretel
Heerlijk verblijf gehad in Landhaus Staudacher, 10 nachten geweest. Mensen zijn altijd in voor een praatje en zorgen ervoor dat je verblijf zo goed mogelijk is. Ligging t.o.v. het centrum van Gerlos is perfect, niet midden in de drukte maar ook niet te ver om ‘s avonds met de voet te gaan uiteten. Al met al hele vriendelijke mensen en een fijne plek om vakantie te vieren! Ook in de zomer.

Landhaus Staudacher
Lekker rustige locatie met perfecte prijs kwaliteitsverhouding. Super vriendelijke gastheer en gastvrouw. Smorgens verse broodjes voor de deur,en als je iets wilde weten van de omgeving werd dat perfect uitgelegd door hun. Mooie tijd gehad(bijna 2 weken) Zeker aan te bevelen en we gaan hier nog zeker een keer naar toe. Appartement was erg netjes en alles wat we nodig hadden was aanwezig. Bedankt familie Staudacher.
ongelovelijk groffe en oneerlijke behandeling bij aanvang, zeer veel vooroordelen over Nederlanders. Appartement veroudert maar wel goed.
Zeer gastvrije eigenaren. Niet het meest luxe verblijf, maar een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De mensen hier zijn zeer gastvrije, ze vragen bijvoorbeeld hoe je dag is geweest, wat je allemaal gaat doen als je weg gaat, kortom ze zijn altijd in voor een gezellig praatje. Het ontbijt is niet super uitgebreid, maar er is zeker iets voor iedereen: van zoetigheid tot verschillende soorten kaas en vlees, met verse broodjes en vers gekookte eieren een klein assortiment ontbijtgranen met yogurt. Het enige nadeel is dat je een stukje moet lopen naar de pistes, maar de skibus dit vlak bij stopt maakt het helemaal goed. Kortweg gezegd: zeker de moeite waard!!! De 5 sterren zijn zeker verdiend!
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |