Edelweiss
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor Jägerhof voor je op een rij gezet:
Ben hier 9 dagen geweest hotel ziet er goed uit. Kamers en badkamer zijn erg schoon word iedere dag schoon gemaakt. Ontbijt en avondeten zijn uitstekend en avondeten is de bediening snel met vriendelijk personeel. Vond de bar s' avonds wat aan de saaie kant omdat je er vaak alleen zit maar dat schijnt in de winter anders te zijn. Heb wel 2 kleine minpinten dat is het parkeren want het parkeerplaats staat vol en opgestaan is plaatsje vergaan, een andere gast moest de auto parkeren bij de naast gelegen bank waar een wegsleepregeling geld. De andere minpunt is dat ik een kamer aan de weg kant had links en recht had ik balkons van andere gasten waar ik het eten van het bord kon kijken (al zouden ze op het balkon eten) een beetje privacy is wel lekker. De kamers aan de achterzijde hadden dat niet. Maar kort samengevat is dit een mooi hotel om vakantie te vieren.
Fantastisch verblijf gehad met goede verzorging, hygiëne en een heerlijk sauna complex na het skiën.
Jagerhof is een uitstekend hotel. We zijn hier geweest met oudere kinderen hadden twee mooie kamers aan de voorkant van het hotel . Kamers waren ruim en schoon. na 20.00 uur de weg voor het hotel nagenoeg stil dus absoluut geen hinder van het verkeer s'avonds. Ontbijt is meer dan goed, avond eten is super keuze uit 5 hoofgerechten!!! Personeel is uiterst behulpzaam , voldoende parkeergelegenheid buiten en in de parkeergarage. Komen zeker nog een keer terug.
Prima hotel, vriendelijk personeel, goed ontbijt en avondeten, mooie kamers met een apparte wc en badkamer, heel dicht bij de skiliften en de apres ski bar little londen en sin sin, auto kon zonder meerprijs in de ondergrondse garage kortom niets tekort gekomen.
Aanbod ontbijtbuffet en het diner erg goed. Mooie wijnkaart. De bar is wat saai en het personeel is zeer vriendelijk maar een beetje onbeholpen af en toe. De kamers zijn gedateerd. Wij konden niet meteen in onze comfort kamer en sliepen de eerste nacht op een standaard kamer. Die zijn echt aan renovatie toe. De comfort kamers zijn beduidend beter. Locatie prima, middenin het dorp. Parkeren af en toe lastig.
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Airconditioning | Beschikbaar |