We hebben de beste aanbieders voor Hoppeter voor je op een rij gezet:
Over Hoppeter
GasthofHamberg
GasthofMartha
Gasthof
De ligging
Hoppeter ligt midden in het kloppende hart van Fügen in het prachtige Zillertal, omringd door de majestueuze bergen die typisch zijn voor deze regio. Ondanks dat de afstand tot de dichtstbijzijnde stranden niet vermeld wordt, biedt de centrale ligging van het hotel gemakkelijke toegang tot de lokale bezienswaardigheden en de bruisende stadskern. De omgeving nodigt uit tot ontdekkingstochten, of dat nu te voet is of met gebruik van het openbaar vervoer, waarvan de haltes niet ver van het hotel te vinden zijn. Voor degenen die met het vliegtuig reizen, is de afstand tot de luchthaven ook van belang; deze informatie wordt echter niet gespecificeerd.
Het Hoppeter hotel verwelkomt vakantiegangers met een diversiteit aan faciliteiten en diensten die ontworpen zijn om te voldoen aan de wensen van elke bezoeker. Bij aankomst worden gasten begroet met een welkomstdrankje, wat de toon zet voor een gastvrije en vriendelijke sfeer die kenmerkend is voor het verblijf. Het personeel staat altijd klaar om bij te staan met advies en hulp. Het hotel biedt gratis Wi-Fi, wat perfect is voor vakantiegangers die graag verbonden blijven of hun vakantie-ervaringen willen delen. Hoewel er geen specifieke informatie over zwembaden wordt vermeld, biedt het hotel toch een scala aan voorzieningen zoals een tv-ruimte, een bibliotheek, en kinderopvang, naast een parkeerterrein voor degenen die met de auto komen. Extra comfort wordt geboden door de aanwezigheid van een open haard, die zorgt voor een gemoedelijke sfeer tijdens de koelere avonden.
Hoppeter biedt een keur aan gastronomische voorzieningen die de culinaire ervaring van de vakantiegangers ongetwijfeld zullen verrijken. Met mogelijkheden variërend van een sfeervol restaurant, een gezellig koffiehuis tot een relaxte bar, is er voor ieder wat wils. Voor degenen die kiezen voor halfpension of all-inclusive, worden de maaltijden een smaakvolle ontdekkingsreis. Het uitgebreide ontbijtbuffet, de middagmaaltijd en het diner bieden volop variatie, met zelfs opties voor glutenvrije maaltijden op verzoek. Het hotel zorgt er met een ruim aanbod aan alcoholische en non-alcoholische dranken voor dat de vakantiegangers altijd iets naar hun smaak vinden.
Bij Hoppeter is het belangrijk om enkele praktische zaken in acht te nemen. Hoewel de toegankelijkheid voor mensen met een beperking en het beleid rondom huisdieren niet gespecificeerd worden, is het goed om rekening te houden met mogelijke dresscodes in de restaurants en de geaccepteerde betaalmethoden, waaronder Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Adresgegevens | Hochfügener Straße 3, A-6263 |
Hoppeter
Het gasthaus is wat verouderd, personeel was vriendelijk en behulpzaam. Alleen over Peter van de bediening had ik mijn twijfels. Kamer was ouderwets maar toereikend, heerlijke harde straal in de douche. De kamers zijn wel erg gehorig, en ook de weg voor het gasthaus hoor je goed. Over fugen zelf ben ik niet zo enthousiast, dorp heeft weinig te bieden qua apreski. Het skigebied heeft mij wel verrast, het is niet groot maar wel een aantal leuke rode en een mooie zwarte afdalingen, voor een dag of twee erg leuk. Je kunt vanuit het gasthaus ook naar de trein lopen die je naar vele skigebieden van het zillertal kan brengen.
Het is echt een typisch Oostenrijks verblijf. Mooi en authentiek. De ligging is goed. Skibushalte is om de hoek en je zit vlak bij het centrum. We hadden een half pension arrangement, het ontbijt was uitgebreid en het dinner was 3 gangen en was zeker naar wens!! Wij hadden dit hotel via Lidl reizen. En het is ons erg goed bevallen.
Prijs-kwaliteit zeker en vast ok. Propere, verzorgde kamers. Ietsje verouderd, maar dat heeft zijn charme in Oostenrijk. Ontbijt is elke dag hetzelfde, brood en pistolets met beleg, maar tenslotte eet je thuis ook niet zo uitgebreid elke morgen. Bij het avondeten heb je steeds keuze tussen 2 hoofdgerechten en deze zijn meer dan behoorlijk! Vriendelijk personeel.
Hoppeter
Men is vriendelijk, eten was goed, kamer is netjes. We hadden nergens omkijken naar, het was volledig verzorgd en tegen een zeer billijke prijs.
We zijn bijna 40 jaar getrouw, kom je daar aan wordt je gescheiden. Ik op de eerste verdieping en mijn vrouw op de tweede verdieping, dus we sliepen apart. Hierover was niet te discussiëren met de eigenaar, en uit Nederland zou het geregeld worden door touroperator maar nee hoor je ziet maar. Werd niet meer terug gebeld. Personeel is nors. De kamer van mijn vrouw was zeer klein, zeer gehorig net of je buren bij jou op de kamer zijn of op je toilet zitten. Het eten was goed, en een prachtige omgeving om van alles te doen