Tijdelijk geen boekingskosten

Instagram, Facebook

10FenomenaalScore uit 90 reviews

Prachtige week gehad!
Door Familie Timmermans op 17-08-2023

We hebben een prachtige week gehad in één van de appartementen van Feriendorf Wallenburg. Gastvrije ontvangst, een sfeervol appartement dat van alle gemakken is voorzien en meer dan genoeg te doen in de omgeving. De ligging is vlakbij de skiliften zodat je zo aan allerlei wandelingen kunt beginnen, maar ook Timoks wereld (met een alpinecoaster, klimpark en waterspellen) is erg leuk voor de kinderen. En ook in dorpen in de buurt is genoeg te beleven aan activiteiten. Er is een zwembad op het terrein en er waren voor onze zoon genoeg kinderen om mee te spelen.

Fantastisch
Door Rinus Anja en Donna op 16-08-2022

Wat hebben we een heerlijke week gehad bij super aardige en gastvrije mensen. Het appartement was echt van alle gemakken voorzien en smaakvol ingericht. De ligging is perfect. En niet te vergeten het heerlijke eten in het restaurant. Een fijn appartementencomplex beheert door echtpaar en zonen. Wij hebben al weer geboekt voor volgend jaar!

Volgend jaar weer!
Door Layla La op 20-09-2021

Wij zijn zeer gastvrij ontvangen en hebben een geweldige tijd gehad! De appartementen zijn duidelijk met veel oog voor detail ingericht. Ook het uitzicht en de omgeving zijn prachtig.

Feriendorf Wallenburg

Comfortabel, rustig en gezellig voor de kinderen
Door Danielle op 05-08-2020

Wij huren meestal een onderkomen op een camping. Voor onze dochter vinden we de aanwezigheid van kinderen om mee te spelen heel belangrijk. We zouden dus niet zo snel een appartement kiezen maar bij Feriendorf Wallenburg heb je de luxe van een mooi appartement en kunnen de kinderen gezellig met elkaar buiten spelen! Een super-de-luxe alternatief dus. We vonden het appartement heerlijk: goede bedden , keukenspullen, je ziet meteen dat alles van goede kwaliteit is. Prachtig uitzicht en een fijn zwembad. De omgeving is prachtig en er is van alles te doen. Wij vonden het gebied heel druk vergeleken met andere plekken in Oostenrijk maar het schijnt dat het ook veel drukker was dan normaal. In het Feriendorf was het overigens heel rustig , op het gezellige geklingel van de koeienbellen na. Fijne plek!

Geweldig! We gaan hier zeker naar terug!
Door Miriam v. W. op 13-07-2020

De leefruimte in de appartementen zijn opnieuw ingericht en prachtig, kunnen zo in de VT Wonen, heel smaakvol en comfortabel. Daarnaast blijft het natuurlijk een geweldige uitvalsplek voor allerlei mooie uitstapjes. De eigenaars geven je ook altijd goede tips hiervoor. Het restaurant Capanna op het park met de Italiaans georiënteerde keuken is ook zeer aanbevelingswaardig, klinkt deftig maar het is gewoon heel lekker eten daar! Kortom, Feriendorf Wallenburg is een aanrader, of je nu gaat als (jong) gezin of, zoals wij, een wat ouder stel, je hebt eennheerlikke vakantie!

genoten!!
Door Yvonne Wassen op 02-08-2019

Wij hebben volop genoten!! Een heel mooi kleinschalig vakantiedorpje, Hele knusse, gezellige sfeer. De koeien lopen langs je tuin/ balkon met de typisch oostenrijkse bellen. Kinderen van verschillende leeftijden pakten zich samen bij de trampoline en pingpongtafel, En niet te vergeten bij het zwembad dat bij minder weer overkapt is en verwarmd zodat eigenlijk Altijd een duik genomen kan worden na een wandeling. Heel lekker en gezellig restaurant. De eigenaren en personeel zijn heel vriendelijk en geven graag tips. Ligging is heel dichtbij gondel. Kortom: een echte aanrader! Wij komen graag weer terug!!

Soort hotel
Appartementenhotel