Dreiländereck

We hebben de beste aanbieders voor Dreiländereck voor je op een rij gezet:
Dreiländereck
Camping ligt aan de rand van het dorp. Winkels, gondelbanen, zwemmeer, sportfaciliteiten, wandelroutes, en allerlei vertier in de directe omgeving. Sanitair schoon en modern. Geen douchemunten nodig. Stelplaatsen wat aan de krappe kant. Mooi uitzicht op omringende bergen. Wij hebben 47 euro per nacht betaald en daar zat het gebruik van de goede wifi nog niet bij in.
We zijn met een groep motorrijders op de camping geweest en hebben appartementen gehuurd , we waren hier voor de 2de keer en het was weer fantasties en de Familie geeft je vanaf aankomst een thuisgevoel . De appartementen zijn prachtig en superschoon , er was zelfs een stel die de 1ste gasten waren in het splinternieuwe appartement SIMONE onze mond viel open zo mooi en luxe. van hieruit kun je prachtige tochten maken en komen beslist weer terug
Marvin, schrijft het al in 2020 en ik neem zijn woorden over omdat ik het niet beter zou kunnen beschrijven: Overgewaardeerde vol gepropte camping Plekken zijn ontzettend klein. Je zit zo wat met de dissel van de caravan bij de buren binnen. Voor de kinderen is er alleen een zeer kleine speelkamer voor de rest helemaal niks. Geen speeltoestel of iets dergelijks. Voor de prijs wat ze per nacht vragen bieden ze veel te weinig. Het is gewoon een zeer eenvoudige camping die het van de omgeving moet hebben. Het sanitair is schoon. De leuke "hobbithuisjes" en blokhutje direct aan het begin vd camping zijn leuk om te zien maar iig in het hoogseizoen is het echt geen aanrader vanwege de campers die echt pal voor je huisje staan!! Het voelt aan als een parkeerplaats. Ik heb echt nog nooit op zo'n overvolle ongezellige camping gestaan. Wellicht buiten het hoogseizoen meer ruimte.

Dreiländereck
Vriendelijke ontvangst door gastvrouw. Camping ligt in het centrum van Ried. We hebben er al 2 maal in de winter gekampeerd en dit jaar de Wood Lodge gehuurd. Deze was klein maar gezellig ingericht. Sanitair is proper. Er is een verwarmde ruimte voorzien voor het skimateriaal. Er is geen winkel op de camping maar wel mogelijkheid om verse broodjes te bestellen bij de receptie. Er zijn enkele restaurants, een pizzeria, een supermarkt en een bakker op loopafstand in het dorp. Voor ons is het een prima camping aan de voer van een super mooi skigebied Serfaus-Fiss-Ladis.
De camping ligt op een hele mooie plek tussen Serfaus-Fiss en Kaunertal, in die omgeving is veel te doen voor gezinnen met kinderen. Maar.. de camping zelf is niet veel bijzonders, voor kinderen is er op de camping zelf weinig/niets te doen, de camping is volgezet met campers/caravans en auto's waardoor er maar weinig plek overblijft om lekker te genieten van de mooie omgeving. Het zou voor de camping goed zijn om meer aandacht te geven aan de ruimte die je als kampeerder graag hebt.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |