Edelweiss
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor Sonnenspitze voor je op een rij gezet:
goed hotel in prachtige omgeving. Uitgebreid ontbijtbuffet en s'avonds een keuzemenu. Kamer is ruim, schoon, netjes en met een zitje en bureau. Badkamer is aan de kleine kant, maar wel met een douchecabine. Aardige bediening, en ik had een upgrade naar 2 persoonskamer voor mij alleen.
Een heel fijn hotel met alles erop en eraan. Het eten is echt uitstekend, waar andere hotels nog wel eens doorgekookte groenten en matige gerechten serveren, is het hier prima geregeld. Ik vind de ligging wel gezellig in het dorp, maar de piste ligt er niet naast. Altijd even rijden of met de bus om de juiste piste te geraken. De pistemogelijkheden zijn voor beginners top! Rodelen is een aanrader. Personeel is aardig en correct te noemen.
Een super hotel! Locatie is ideaal, eten is voortreffelijk en de nieuwe welness ruimtes zijn heerlijk; sauna’s, zwembad en rustruimtes erg schoon en netjes. Personeel is super vriendelijk! Echt een enorme aanrader! Wij gaan sowieso weer terug.
Zeer goed hotel goede service niets was teveel. Enige minpuntje was de douche maar hier wordt aan gewerkt tijdens de verbouwing. Ook een aanrader voor gezinnen.
Goedgelegen hotel waar het eten en bediening super is. Zijn in de zomer geweest en willen in de winter terugkomen. Na het wandelen konden we telkens nog een saunabezoekje doen in het hotel en dit was ook heel goed. Wij zaten op een kamer zonder balkon maar alles was in orde naar hygiëne en handdoekenservice toe. Op andere kamers zag ik wel dat de balkons een opknapbeurt nodig hadden en wat verouderd waren maar tenslotte ben je niet veel op je kamer. Ik merk ook als je prijzen vergelijkt met andere hotels met mooiere kamers dat je in deze streek ook meer voor dient te betalen en op dit hotel is verder niks op aanvraag te merken. Het personeel is top
Totaal aantal kamers | 42 |
Visa | Beschikbaar |