Hechenbergerhof
Centrale verwarming
Wasmachine
Adresgegevens | Kirchhof 41, A-6621 |
Hechenbergerhof
Wij hadden het appartement van 130 m2 met 8 personen en 1 baby. Schitterend. Zeer aardige en behulpzame eigenaar.
Plus: zeer ruime woonkamer, ieder een eigen badkamer, complete keuken, mooie sauna
Min: de gang is nogal gehorig en galmend, de elektrische kookplaat is wat verouderd.
Wij hebben een perfecte week gehad.
Topappartement in een zeer gemoedelijk 'hofje' met allerlei voorzieningen, een vriendelijke eigenaar en alles schoon en altijd netjes opgeruimd!
Heerlijk vertoeven in mooie appartementen waaraan het je aan niks ontbreekt. Ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen of fietstochten. Daarnaast genoeg uitstapjes.
Wij hadden appartement 42 die de afgelopen winter is gerenoveerd.
De keuken is van alle gemakken voorzien er is zowel oven als een magnotron aanwezig.
De bedden zijn zeer confortabel in een zeer ruime slaapkamer met balkon.
In het appartement is verdeeld over een begane grond waar de keuken, woongedeelte, badkamer en WC gesitueerd zijn.
Op de verdiepng zijn er 2 slaapkamers.
Het is duidelijk dat het hier om een familie bedrijf gaat want alles wordt zeer goed bij en schoon gehouden.
Alleen de bakker die aan de overkant zat heeft waarschijnlijk de concurentie met de supermarkt keten Mpreis verloren, want die was gedurende ons verblijf dicht.
Er is een garage vol met mounten bikes die zeer goed onderhouden die geheel gratis de gasten ter beschikking staan.
Ook voor kinderen zijn diverse fietsjes en trapkarretjes waarmee zij zich kunnen vermaken.
Er staan ook BBQ's die naar believe gebruikt kunnen worden.
Die Ferienwohnungen sind liebevoll ausgestaltet, nicht ein Gegenstand der nicht durchdacht ist. Urlauberfreundlich hoch3.Alles wird möglich gemacht und da wir dort schon seit Jahren Gast sind weiss ich wovon ich rede.
Mooi, groot en schoon app (nr 42) met beneden en bovenverdieping. Vriendelijke eigenaar; mooi uitzicht door de grote ramen. Alles wat je nodig hebt is er. Bed was inderdaad wel wat doorgezakt, maar prima op geslapen. Tegenover app een lekkere bakker en op (kinder)loopafstand skiverhuur en verzamelplaats skischool. Supermarkt en tankstation 2 min rijden. Pizzeria vonden wij niet zo geweldig. Bij Post ( op 1 minuut lopen) kun je prima eten (4 hoofdgerechten en drinken rond 65 euro). In Berwang en Lermoos iets meer keuze. Als we volgend jaar gaan skiën dan gaan we weer hiernaartoe.